Orbánék rászálltak a gyerekekre – 2018 Magyarország!

Nincs min csodálkozni, Orbán bejelentette, hogy minden erejével fellép azok ellen, akik nem hódolnak be neki, csak az időpont nem stimmel. Korábban kezdték és elsők között a diákokra szálltak rá.
[mnky_ads id=”10551″]

Ígérték, csinálják

A február 23-i diáktüntetés résztvevői közül többen kaptak “behívót” a rendőrségtől. Ők azok közül kerültek ki, akiket a tüntetés után igazoltattak a rend őrei és szabálysértés vétsége miatt elbeszélgetnének velük. A levelek tanulsága szerint mindezt még a választást megelőzően akarják megejteni. Ki tudja miért ez a sietség?
[mnky_ads id=”10552″]
A 444.hu birtokába jutott iratot egy 16 éves diák kapta. A tinédzser édesanyja elmondta, lánya és barátai a rendezvényt követően az úttesten vonultak, amikor rengeteg rendőr vette körül őket, és személyazonosságuk igazolására szólították fel őket. A 16 év körüli diákoknál elmondásuk szerint nem volt sem alkohol, sem kábítószer. A társaság tagja volt Rékasi Zsigmond is. Rékasi többször került a hatóság kitüntetett figyelmébe, ő volt az, akitől a januári megmozdulásuk után házkutatást tartottak és elvitték az összes számítógépnek látszó tárgyat.

forrás: 444.hu

A fent említett diák édesanya nem tudja mire vélni a rendőri fellépést. A gyerekek közül többen is kaptak ugyanolyan értesítést, hogy április folyamán meghallgatják őket szabálysértési ügyben. A szülők közül többen úgy döntöttek, közösen a Társaság a Szabadságjogokért civil jogvédő szervezethez fordulnak segítségért.
[mnky_ads id=”10553″]

Rékasi: április 8. az utolsó lehetőségünk a békés kormányváltásra. Ha ez nem történik meg, másnap találkozunk az utcán

Rékasi: Az osztálytársaimat megzsarolták…

Büntetőeljárás az alany tudta nélkül? Rékasi Károly fiának számítógépeit lefoglalta a rendőrség

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük