Schmitt Pál, a géppuskalábú ex vívó és köztársasági elnök - Városi Kurír

Sorting by

×

Schmitt Pál, a géppuskalábú ex vívó és köztársasági elnök

A szépkorba ért “fő-ex” nem csak szakdolgozatot tud viharos gyorsasággal másoltatni, de ha kell, táncra is perdül. Mivel mostanság sok érdemi felkérést nem kaphat, így elvállalta, hogy Óbudán fővédnökösködjön.

Hirdetés

Ropták kivilágos kivirradtig…

Óbudán a Tánc Világnapján a Guinness-rekordot dönteni kívánó idősek arra vállalkoztak, hogy elérjék, ők legyenek azok a szépkorúak, akik legtöbben táncolnak együtt a világon egyszerre a színpadon. Köztük volt az esemény fővédnöke Schmitt Pál volt köztársasági elnök is.

Ma úsztam, de ha van családi esemény, szívesen beszállok. A régi emlékeimből tudok egy kicsit rock ‘n’ rollozni, keringőzni, tangózni, meg amikor hozzá se érnek egymáshoz, csak ott rángatóznak ezt az unokáimtól tanultam

A No1 Motoros Team és a Schmuck Andor nevével fémjelzett Tisztelet Társasága rendezte meg negyedik alkalommal a találkozót. Schmitt elmondta még, hogy olimpikonhoz méltón nála nem múlik el nap mozgás nélkül,  de a tánccal eddig családi körben próbálkozott:

„Hogy mi magyar idősebbek egy Guinness rekordot akarunk felállítani, nem tudtam ellenállni”

A szpíker, Mészáros László szerint:

„Összesen 58 fő volt az, aki együtt és közösen táncolt itt a mai napon. Ebben 74 év feletti volt 43 fő, egy szorzással meg lehet határozni, hogy legalább 3225 év volt a színpadon, meg fogom mondani mennyi, egyébként több mint 4200 év gyűlt össze a színpadon”

Schmuck Andor elmondta, hogy:

“Ebben az országban, ahol idősnek nem jó lenni, ott fiatalnak sem érdemes. Igazából az a célunk, hogy minden szép korú érezze, hogy szükség van rá, és nemcsak a húszéveseké a világ.”

(forrás: hirtv.hu)

Stumpf lánya kistafírozza Schmitt unokáját az Ön pénzén?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.