Orbánék külpolitikája, és a mocskos pénzeik. Mert minden mindennel összefügg. Nem véletlen, hogy Viktorék akadályozták az Európai Uniót abban, hogy figyelmeztetni kell Erdogan török elnököt arra, ne vonuljon be Szíriába.

Az egész azzal kezdődött,

hogy egy hibbant, dilettáns lett az USA elnöke. Közben az Iszlám állam terrorista katonái mindenkit gyilkoltak, aki nem volt velük. Pláne a keresztényeket. Akiket állítólag Orbán védeni akar, még államtitkárságot is létrehozott ezért, persze jó sok lóvéval. Az Iszlám Állam mindenki érdekeit sértette, Oroszország, és az USA egyaránt katonai erőt alkalmazott ellenük, jogosan terrorista szervezetnek nyilvánítva őket. De hosszú ideig nem sokra mentek ellenük.

Az iszlamisták egyik fő célpontjai a kurdok voltak, pontosan azért, mert többnyire keresztények. Meg a szír keresztények. Naponta százakat gyilkoltak le, a gyerekeket elvitték katonának, bekábítószerezve, befenyegetve gyilkoltattak velük. A kurd nőket elrabolták, rabszolgaként tartották, folyamatosan erőszakolták őket, és ha megunták, egyszerűen elvágták a torkukat nyilvánosan, hogy a többiek tudják mihez tartsák magukat.

Aztán a kurd, keresztény nőknek elege lett,

és miliciákat hoztak létre, kiképezték egymást a harcra. Sorra szabadították ki társaikat. Akkoriban terjedt el a mondás:
Minden halott iszlamista mögött egy sikeres kurd katonanő áll! Keményen léptek fel. Igazuk volt.

Az Iszlám Állam elbukott,

a kurdok egy része pedig Szíria északi részén talált menedéket, telepedett le. Erdogan őket is terroristának tartja, mert a kurdok önálló államot szeretnének létrehozni, és ez sérti az ő érdekeit. Szíria északi határán 150 amerikai katona felügyelte a békét. Ez nem nagy haderő. De őket megtámadni, rajtuk keresztül bevonulni Szíriába, nyílt hadüzenet lett volna az USA ellen. Ennyire Erdogan se hülye. Aztán jött a hibbant Trump és azt mondta, minek nekem ott állomásoztatni 150 katonát, gyertek haza fiúk, mert úgyis béke van! Erdogan másnap mozgósította a török hadsereget. A balf…sz Trump ekkor már hiába fenyegetőzött Törökország gazdasági tönkretételével, a hadsereg megindult a kurdok felé.

Az utolsó pillanatban az Európai Unió megpróbált volna nemzetközi nyomást gyakorolni Erdoganra,

közös nyilatkozat elfogadásával. Aminek nagy súlya lehetett volna. Tekintettel arra, hogy 2009 óta Törökország is tagja a NATO-nak. Tehát nem mindegy, a világ legerősebb katonai szervezetében is részt vevő erős, európai államok, mit mondanak minderről. Ez volt az utolsó időpont, amikor még meg lehetett volna akadályozni a kurd nép irtását.

Orbán egyedül az uniós tagok közül ezt megakadályozta, időt húzott

Itthon persze tagadta mindezt a sajtó felé Várhelyi Olivér, a magyar kormány új biztos jelöltje. Aztán Szijjártó Péter külügyminiszter kénytelen volt elismerni, hogy valósak a magyar ellenzéki sajtó állításai. De persze ekkor is hazudott:

„Törökországban van körülbelül 4 millió bevándorló, menekült, akik kapcsán a törökök azon dolgoznak, hogy visszatérhessenek a hazájukba.“

Hát akkor lássuk, mit nevez Szijjártó dolgozásnak?!

A törökök elkezdték bombázni a kurd településeket, majd megindultak a szárazföldi hadműveletek. Ölnek mindenkit. Válogatás nélkül. Mert az összes kurd terrorista szerintük. A szerencsétlenek elmenekülnek városaikból, őket táborokba zárják. Noha a kurdok által felügyelt területekről semmilyen támadás nem érte Törökországot!

És ekkor jön Orbán, aki megakadályozza az Unió közös fellépését. Vajon miért? Mindennek van oka.

“Mindannyian szeretnénk olyan bátrak lenni, mint a török kormányfő.”

– mondta pár éve Orbán. Aztán gazdag, török üzletemberek hirtelen Budapesten és vidéken jelentős értékű ingatlanokban szereztek tulajdont, érdekeltséget cégeiken keresztül. Hogyhogy nem, a vőgyerek Tiborcz neve is feltűnt az ügyletek során.

Nemrég a magyar állam harckocsik vásárlására kötött szerződést a törökökkel

Másokkal összehasonlítva százötven százalékos áron. Vajon miért? Orbán nem hülye. Akkor vesz drágán, ha az számára előnyös. Csak ötletelek. Ennek másképpen nem lehet értelme, minthogy visszafolyik hozzá a lopott, mosott pénz? Vagy más ellentételezést kap? Amiről mi nem tudunk? Na ezért szereti ő annyira zsarnok haverját!

Közben százezrek fognak meghalni, válnak földönfutóvá, és megindul az újabb menekülthullám Európa felé. Ami ellen állítólag Orbán folyamatosan harcol, és tiltakozik. Szóval az egész nem szól másról, mint Viktor mocskos pénzéről. És ezért semmi sem drága neki. Keresztény, és nem keresztény gyerekek halála, jövője sem. Orbán társtettes a kurdok elleni népirtásában.

Akarsz Te ezután vasárnap a Fideszre szavazni?

1 hozzászólás

  1. NEM AKAROK A FIDESZRE SZAVAZNI!!!!!! GYŐZZENEK A KURDOK ÉS MEGÉRDEMELNÉNEK EGY SAJÁT TERÜLETET.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét