Azt mindenki tisztán láthatja, hogy Polt Péter, Magyarország legfőbb ügyésze úgy keveri a lapokat, ahogy az a regnáló hatalomnak a legkívánatosabb. Szél Bernadett, aki ellenzéki erőnek vallja pártját és jómagát, azzal állt elő, hogy ha az LMP meghatározó erő lesz a választás után, akkor az említett úr folytathatja megkezdett munkáját.
[mnky_ads id=”10551″]

Most akkor mi van?

Az Ökopolisz Alapítvány Tiszta lappal konferenciája weboldalán azt állítja magáról:

Konferencia egy korrupciómentes Magyarországról ahol közéleti szereplők elemzik a korrupció jelenlegi állapotát, és szakértők vizsgálják meg a lehetséges megoldásokat.

[mnky_ads id=”10551″]
Ennek fényében Szél Bernadett, az LMP miniszterelnöjelöltje felszólalásában döbbenetes fordulattal a következő kijelentést tette:

Ha Polt Péter egy kormányváltás után hajlandó lesz elvégezni a munkáját, és nem csak a fideszesek pecsenyéjét akarja mosni, akkor maradhat, ha nem, akkor szakmailag alkalmatlan és távoznia kell.

Ezzel a mondatával azt üzente, hogy Polt Péter ugyan nem végzi teljes megelégedésére a munkáját, de a hibája nem alapvető, kis jóindulattal és akarattal, no meg odafigyeléssel kijavítható. Mi ez, ha nem nyílt üzenet a Fidesz-hívőknek és Orbánéknak, hogy ő és pártja nem ellenfél, hanem beépített ügynök.

Gyurcsány: az LMP veszélyeztetheti a kormányváltást

Nem újdonság, de mégis….

Eddig azzal fejezték ki az LMP-sek különállásukat a demokratikus ellenzék táborától, hogy minden együttműködést visszautasítottak, majd a hétvégén Vágó Gábor belerondított a kínkeservesen összegrundolt tárgyalás-kezdeménybe, amikor hamisan vádolta Gyurcsányt, most meg itt a nyílt kiállás a Fidesz mellett.

Vágó Gábor szerint Gyurcsány piás volt az egyeztetésen

A mostani lépés, amivel legitimálni próbálják Polt Péter tevékenységét, egyértelműsíti a helyzetet. Nem kell találgatni, Szél tiszta vizet öntött a pohárba, Gerébnek állt.
[mnky_ads id=”10553″]

(Forrás: MTI)

Vágó Gábor bocsánatot kért Gyurcsánytól, amiért részegnek nevezte

A Szél-Vona-találkozót egy autópálya menti benzinkúton tartották

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét