Szijjártó, a „jó hír szállító”!

Szijjártó Péter, tudják, a magyar külügyek minisztere mindent megtesz, hogy Önnek jól induljon a szombat! Na jó, nem a Pegasus-botrányról közölt megnyugtató részleteket és nem is azt közölte, hogy mégis megállapodtak a Norvég Alap milliárdjainak elfogadásáról, még csak nem is a „gyermekvédelminek” nevezett törvény felháborító részleteit vonták vissza és még csak azt sem, hogy eláll a kormány az őrült népszavazás-ötlettől. A „jó híre”  egészen más természetű.

Újabb megállapodás

„Újabb megállapodás a védettségi igazolványok kölcsönös elfogadásáról, sorrendben már a huszadik!

A mai naptól szabadon utazhat Üzbegisztánba minden védettségi igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgár.

Jó hírrel indul tehát a szombat!”

De nemcsak emiatt volt jó kedve a külügyminiszternek:

szintén a közösségi oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyből kiderül, hogy a jól végzett munka után bulizott egy nagyot a debreceni Campus Fesztiválon. Szijjártó mostanában előszeretettel pózol hazai popsztárokkal, ezúttal Curtisszel fotózkodott. A miniszter a backstage-ből készítette a képet, amelyhez csak ennyit fűzött kommentárként:

…és micsoda tánc volt…

A szombat reggel másik híre….

A június 28. és július 11. között regisztrált adatok alapján egyértelműen sikerült megállapítani, hogy 28 európai ország közül 19-ben a delta variáns a domináns. A 19 országban átlagosan 68,3 százalék volt azoknak az aránya, akik a koronavírusnak az először Indiában észlelt delta variánsával fertőződtek meg, míg 22,3 százalékra csökkent azoknak az aránya, akik a koronavírus előző domináns, alfa nevű brit variánsával fertőződtek meg

A WHO és az ECDC egyúttal felhívta a figyelmet annak szükségességére, hogy fokozzák a koronavírus terjedésének megfékezését célzó erőfeszítéseket. Az Európában feljegyzett koronavírus-fertőzöttek száma az elmúlt négy hét mindegyike során nőtt. Ez a növekedés kifejezetten gyors volt a fiatalabbak körében.

A koronavírus delta variánsa már csaknem az összes európai országban megjelent

A jelenlegi tendenciák szerint a következő hónapok során világszerte a delta variáns válik dominánssá.

„Messze vagyunk még a járvány végétől, és sajnálatos módon számos térségbeli országban a koronavírusos esetek számának jelentős növekedésének lehetünk szemtanúi a rendkívül fertőző delta variáns terjedésével összefüggésben”

– jelentette ki Hans Kluge, a WHO európai igazgatója.

 

 

szijjártó

2 thoughts on “Szijjártó, a „jó hír szállító”!

  • Utazz te oda idióta vizfejü, csak ennyire vagy képes?? szórod a nép pénzét mocskos gazember,,, jót röhögsz a hátunk mögött, szemét patkány

  • Az emberek egymás sarkát taposva tolonganak a reptéren, hogy Üzbegisztánba mehessenek.
    Curtis pedig mennyire fogja rühellni ezt a fotót szíjjártóval…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük