Válasz a hazudós miniszterelnöknek – Becsapott kisnyugdíjasunk „eddig, eddig, eddig van”!

Ön szerint idézem: ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket”. Megkérdezhetem miniszterelnök, ki a fene bánt, így királyi többesben minket? Tudja, ha nem a kolostorban élné az életét, hanem köztünk, állampolgárok között, akkor nem lennének kényszerképzetei!

Megsúgom: a kutya sem bánt minket, állampolgárokat!

Viszont a maguk elhibázott kormányzása, az nagyon sújt. Tájékozott ember tudja, hogy az infláció nem az orosz háborúval kezdődött, hanem hónapokkal azelőtt, mert Putyin már jóelőre elkezdte Európát sújtani a földgáz- és kőolaj „adagolásával”, számítva arra, hogy így majd nem tudnak segíteni a háború kitörése után Ukrajnának. Viszont a maguk elhibázott kormányzását bizonyítja, hogy megkötötték a világ legrosszabb üzletét, ami ugyan titkos, de már kiderült: nekünk a világon a legdrágább a földgáz.

„Tudja az infláció nem olyan, mint a faág: letörjük, ha akarjuk….”

Igen, le kellene törni, -ahogy fogalmaz- de az eltolt gazdaságpolitikájuknak hála, nem törik, hanem fokozzák. Maga itthon is mást mond és Brüsszelben is. Aláírtak minden szankciót, amit az EU megszavaztatott. Egyet is értek vele, mindez helyes, de itthon az ellenkezőjét kommunikálják.

Ki a bánat akar minket háborúba kényszeríteni? Senki!

Maga imád mindenkivel háborúzni, konfrontálódni, kockáztatva az országnak járó uniós juttatásokat, ezzel is gerjesztve az inflációt. Tudja, mi nem járunk Rómába homárt enni. Emberek százezreinek gondot okoz a rezsi kifizetésén kívül a mindennapi kenyér megvétele is, a rávalóról nem is beszélve. olyan magas az élelmiszer inflációja, ami a világban alig tapasztalható máshol. Hiába volt tavaly minimálbér-emelés és 13. havi nyugdíj, az szépen elinflálódott az Önök gazdaságpolitikájának hála. idén sem kaptunk inflációkövető nyugdíjemelést! Hiába hazudják, hogy megőrzik a nyugdíjak vásárlóerejét.

„Mi hitelezzünk az államnak minden évben, hogy aztán, ha megérjük az év végét, csepegtethessenek vissza belőle egy keveset!”

Sosem kapjuk meg azt, amit ígérnek és ami törvény szerint járna.

Micsoda hülye szöveg, hogy „a kormány már beadta a vakcinát az infláció ellen”?

Mitől csökkenne? Ön sem tudja, de a lebutított, egyszerű emberek elhiszik egészen addig, amíg a saját zsebükön nem érzik majd, hogy ez hülyeség. Azt mondja, hogy a kormány és az MNB igyekszik összehangolni a lépéseit. Megbeszélte ezt Matolcsyval is? Nem hiszem, mert Ő nem ezt nyilatkozta. Miből számolta ki, hogy a háború és a szankciók miatt -amit ugye megszavaztak- az ország 3.764 milliárd forintot veszít? Az ország GDP-je nem ettől függ, ezt Önök jól tudják!

Ha nem szálltak volna el az energiaárak -a maguk hibájából!- ha nem értéktelenítették volna el a forintot, ha időben megegyeznek az uniós pénzekről, akkor nem itt tartanánk. Európa normálisan gondolkodó kormányai már megoldották az energia-függetlenségüket időben. Mi görcsösen ragaszkodunk az orosz függéshez.

Évek óta ott áll és romlik a Triesztben megvásárolt kikötő, ha költenek rá és üzembe helyezik, jöhetne onnan is az olaj és a földgáz. Európában és a világpiacon csökkennek az energiaárak, a szankciók majd februárban lépnek életbe.

Elfelejtette? Pedig aláírta!

A nemzeti konzultációról egy mondat….

Tényleg hungarikum, ebben igaza van. Nincs még a világon még egy olyan tökéletlen kormány , ami milliárdokat dob ki az ablakon azért, hogy felelsleges és bugyuta kérdéseket tegyen fel az állampolgárainak, aztán 1 millió válaszra hivatkozva -már, ha tényleg van ennyi válasz!- menjen Brüsszelbe! Az ország azért választott kormányt, hogy az felelősségteljesen döntsön mindenben. Az elhibázott döntéseiket így próbálják áthárítani az állampolgárokra!

Még egy mondat a háborúról…

Kérdezze meg Putyin barátját, hogy miért is háborúzik? Miért fenyegeti Európát és a világot? Az emberiség normális része békét alar, de mindig vannak abnormális vezetők a világban, akiknek rombolási és embert, értéket pusztító kegyetlen elképzelései vannak!

Ma van a nemzetközi holokauszt emléknapja: 6 millió ártatlan emberre emlékezünk, akik koncentrációs táborokban veszítették el az életüket. Róluk nem emlékezett meg!

Milyen ember az ilyen, milyen miniszterelnök maga? Szégyent hoz ránk, magyarokra! Ideje lemondani!”

Forrás

Kapcsolódó