Váratlan Fidesz-célkereszt a pedofilokon

Kevés ocsmányabb, mocskosabb bűncselekmény van, mint a gyermeki életeket megrontó pedofília és kevés cinikusabb, piszkosabb bűnös, mint az ezeket elkövetők. Csak üdvözölni lehet, ha egy kormányzat fellép ellenük.

Kereshető pedofil-nyilvántartás

Az alábbi váratlan közlemény jelent meg a kormánypárt frakcióvezetője közösségi oldalán:

„Minden jóérzésű embert megráz, de minket, szülőket különösen is megvisel, amikor pedofil bűncselekményekről hallunk a hírekben. Az sincs rendjén, hogy gyermekeink egyre több helyen találkozhatnak életkoruknak nem megfelelő tartalmakkal, de az sincs, hogy a pedofilok sokszor túl enyhe büntetést kapnak. Meg kell védeni a gyermekeket, az elkövetőkre pedig szigorúbban kell lesújtani, ezért a jövő héten benyújtjuk a pedofilellenes törvénycsomagot az Országgyűlés elé.
Ennek első pontja:
Létre kell hozni egy kereshető pedofil-nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. Ez sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek.”

Azért nem olyan egyszerű ez!

Bár ne így lenne, de sajnos így van, a Fidesznél az ilyen hírtelen felbukkanó témák szinte mindig valami nagyon sanda hátsószándékot takarnak. Erre a témára különösen igaz lehet ez, hiszen gondoljunk csak vissza hogy lopták haza külföldi állomáshelyéről az amerikai titkosszolgálat által leleplezett pedofil fideszes diplomatát, Kaleta Gábort, majd  az ügy egyes tényeit 10 évre titkosították is. Most mire ez a váratlan „idelőjetek” transzparencia-vágy?

Tévedés ne essék, a tervezet jó és hasznos egészen addig, ameddig nem faragnak belőle politikai bunkósbotot, márpedig amire lássuk be, a Fidesz és annak egyszemélyi vezetője nemcsak, hogy hajlamos, de gyakorta él is vele.

Csak nem arról van szó, hogy igazuk lesz azoknak, akik úgy gondolják, hogy Orbánék választási harcának a sikeres járványkezelési demagógia mellett az egyik fő csapásiránya a szex felé mutat?

Ne legyen Vona Gábornak igaza, aki az egyik televízióban ezt mondta:

 A 2022-es választásokon „apokaliptikus pornót” vár, ahol a kampányban a halál és a szex lesz a téma. Úgy véli, már most látszik, hogy az összes párt erre készül, és a kampánycsapatok már megkezdték az ilyen típusú tartalmak betárazását.

 

pedofil

Ne felejtsük!

Egy olyan párt hirdet hírtelen nyilvános fellépést egy valóban szörnyű szexuális bűncselekmény ellen, amely hónapok óta azt játssza, hogy harminc évig senki sem tudott a párt egyik emblematikus figurájának nem bűnügyi, de a közösségük fő vonulatától eltérő szexuális beállítottságáról. Tévedés ne essék, nem az a baj, hogy nem zárták már régen ki maguk közül, vagy ítélték el, csak az, ahogy a témát még kirobbanása után is kezelték, kezelik.

Erre tessék! – most látszólag a semmiből itt a bejelentés ebben a másik témában és mondják nyugodtan, hogy „rossz aki rosszra gondol”.

pedofil

 

 

2 thoughts on “Váratlan Fidesz-célkereszt a pedofilokon

 • Pont ez a mocskos erkölcstelen banda akar példát mutatni, ha komolyan gondolnák szép is lenne, de ez megint csak egy beetetés a választások miatt, gyülölöm ezeket a mocskos fideszes patkányokat,bizonyitották párszor az erkölcstelen mocskos életvitelüket, ha valaki hisz ezeknek a szennyes mocskoknak, az hülye

 • MENNYIRE ALATTOMOS és GYOMORFORGATÓ ez az ÁLSÁGOS FIDESZNYIKES GYÜLEVÉSZ!!!
  A HÍRHEDT FELESÉGVERŐ ORBÁN VIKTOR KORMÁNYA „CSALÁDBARÁTKÉNT” FEDEZI ÉS ORRVÉRZÉSIG VÉDI AZ ERŐSZAKOS FIDESZES DEVIÁNSOKAT, SZEXRAGADOZÓKAT, PEDOFILOKAT, DROGOSOKAT ÉS MINDEN OLYAN PSZICHOPATA ÉS SZOCIOPATA NERESZTÉNY SAKÁLT, AKIK FENNTARTJÁK/FENNTARTHATJÁK MÉG A FELCSÚTI-VARANGY RÉMURALMÁT!!!
  Előbb kell bíróság elé állna a félholtra vert Orosz Bernadettnek, mint bántalmazójának az Orbán kegyenc, zsoldos fenevadnak!!!
  A súlyos testi sérti sértéssel gyanúsított pszichopata mészáros ex-katona úgy érzi, sérültek személyiségi jogai; – ezért „becsületsértés” miatt perel (az ismerősei szerint is!!!) ez a be és kiszámíthatatlan őrült!!!

  HÖLGYEM

  – hadd látom tiszta, őzike szemét.
  Hölgyem kérem, súgja bánatát,
  – reptesse fölém, óh – haj zuhatagát.
  Hölgyem kérem, adja meg címét,
  – hadd érezzem frissen, földieper ízét.
  Hölgyem kérem, adja meg a számát,
  – hadd vegyem éppen, földről le a lábát!
  Akárhogy is nézem hidd el, kurta ez a tény,
  horgonyláncon futott felénk, hirtelen a fény.
  Dobbantottam hármat a hófehér lóval,
  körülöttem csend fakasztott fel, fogadott a szóval.
  Hölgyem kérem, olvasom az ajkát,
  – hadd nyomjam rá az éj lehelet párát.
  Hölgyem kérem, nyújtsa föl kacsóját,
  – hadd váltsam valóra, hős szerelmes álmát.

  Szerrel és tettel: #Pálos Trend

  https://www.youtube.com/watch?v=38xDYE9iRgk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük