Vásárhelyi Mária: De most tényleg! Mennyire szar lett volna…..

De most tényleg! Mennyire szar lett volna, ha Budapest lesz a központja a Soros által 1 milliárd dollár tőkével alapított globális oktatási, kutatási hálózatnak.

Mennyire szar lett volna,

ha Budapestről integrálják azt a világméretű összeesküvést, amelynek célja a felsőoktatási intézményekben folyó oktatási és kutatási tevékenység összehangolása, az ehhez szükséges intézményi és anyagi háttér megteremtése, egy világméretű oktatási és kutatási hálózat létrehozása.

Mennyire szar lett volna, hogy Budapest a tudományos világ centrumába kerül, és idejön az a sok idegen meg külföldi, hozzák a mocskos pénzüket, nem is tudnak magyarul, és mégis itt akarnak oktatni, kutatni.

Milyen szar lett volna, ha Budapest neve fogalommá válik a tudományos világban, és a magyar oktatók és diákok is könnyűszerrel hozzáférhetnek az új tudományos eredményekhez, intézményesen bekapcsolódhatnak a tudomány nemzetközi vérkeringésébe.

Köszönjük Orbán Viktor és Fidesz,

hogy megóvtatok bennünket ettől a ránk leselkedő óriási veszélytől és időben elüldöztétek Budapestről az Open Society Institute-t, amely létrehozza ezt a centrumot, és a CEU-t, amely működtetni fogja. Ezért is hálás lesz nektek az utókor!

Forrás

Háttérinformáció

Soros György egy új oktatási hálózatot vázolt fel a Davosi világgazdasági fórumon csütörtök este. A beszédében elmondta ezt „The Open Society University Network” (OSUN) programnak nevezték el és

1 milliárd dolláros tőkével indítják útnak, de még keres hozzá támogatokat.

A Közép-európai Egyetem (CEU) – amit Soros György alapított –, valamint a Bard College fogja képezni az új hálózat magját. Partnerségre fognak lépni az Arizona State University-vel, amely a világ vezető szereplőjének számít a távoktatásban, illetve más, szerte a világban található intézményekkel, mint például a kirgizisztáni American University of Central Asia, illetve a bangladesi BRAC University.

„Egymagunk nem tudunk globális hálózatot kiépíteni (…) Remélem, azok, akik osztják ezt a víziót, csatlakozni fognak hozzánk ennek megvalósításában”.

A CEU-ra kitérve azt is elmondta,

30 éve egy nagyon nagy presztízsű intézményt hoztak létre, ami a 100 legjobb egyetem között volt, és amit elüldözött Bécsbe Orbán Viktor kormánya.

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Vásárhelyi Mária: De most tényleg! Mennyire szar lett volna…..

  • Avatar
    2020.01.24 - 18:59
    Közvetlen hivatkozás

    A CEU javát @ központjával elüldözték ! … Helyette hozzánk jön @z orosz szimat apparátus, banknak álcázva ! Teljes diplomáciai védettséggel !

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük