Zacher Gábor újra beleszállt Orbánba - Városi Kurír

Sorting by

×

Zacher Gábor újra beleszállt Orbánba

Az 5 millió beoltott ember után nemet mondhatunk a kültéri maszkhasználatnak. Az miniszterelnök kijelentésére  nagy kritikusa, a hitelességét azzal is megszerző, hogy  ő valóban a covid elleni küzdelem élvonalában dolgozik, Zacher Gábor reagált, aki úgy véli még nem lehet a harmadik hullám legyőzéséről beszélni, annak ellenére sem, hogy a számok javuló tendenciát mutatnak.

Hirdetés

Orbán vs. Zacher

“A járvány harmadik hullámát letörtük, lényegében le is győztük”

– mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió reggeli műsorában, ahol azt hangoztatta a miniszterelnök, írja Blikk, hogy Magyarországnak sikerült levernie a harmadik hullámot. Eközben a toxikológus, Zacher Gábor kissé máshogy gondolja ezt az egészet.

“Nincsen kristálygömb, amibe bele lehet látni, hogy mit hoz tulajdonképpen a jövő. Lecsengőben van, kontroll alatt van a vírus. Én azt még nem jelenteném ki, hogy véget ért a harmadik hullám. Az, hogy most egy relatíve jó állapot van, szerintem ez a helyes kifejezés”

– mondta Zacher Gábor.

A sokat emlegetett nyájimmunitásról

Nem ez az első eset amikor toxikológus valóságferdítésük miatt helyreteszi a hivatalosságokat. Gondoljunk csak arra amikor 4 millió oltott után, Kubatov Gábor örömittas bejelentésére a tele foci stadionokról, reagált:

A nyájimmunitáshoz ez kevés, ahhoz az kellene, hogy a lakosság 80 százaléka be legyen oltva. Ezt viszont nem tudjuk elérni, ehhez ugyanis a fiatalkorúak oltása is kellene

– válaszolta Zacher arra a kérdésre, hogy kétmillió beoltott ember mennyire tudja visszafogni a járványt, olvasható a Blikkben

A toxikológus jelenleg a hatvani kórházban dolgozik, ahol azt látja, hogy kevesebb a koronavírusos beteg, viszont egyre többen vannak azok, akik poszt-Covid-ellátásra szorulnak, akár hónapokkal azután is, hogy elkapták a fertőzést. Többek között látásromlás, hallásvesztés és pszichés gondok is jelentkezhetnek, valamint a tüdő- és szívelváltozásokat is megemlítette.

Kapcsolódó

 

zacher

 

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.06.09 - 12:40
  Közvetlen hivatkozás

  Augusztusra figyelmeztetnek a Világ Tudósai. Gates egy számítógépes őrült, megszállott; “állan – dóan frissíteni kell !”

  Válasz
 • 2021.06.09 - 12:41
  Közvetlen hivatkozás

  Augusztusra figyelmeztetnek a Világ Tudósai. Gates egy számítógépes őrült, megszállott; “állan – dóan frissíteni kell !” Soha nem írtam erről.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.