A hülyék hallgatása, avagy a G…k Internacionáléja!

Orbán telesírta, lázította a mélymagyar elméket,hogy a Gonosz Brüsszel nem ad elég pénzt határvédelemre,a kerítésre, noha mi védjük meg Európát! A Kereszténységet!

De minden költséget mi viselünk….

Dobrev Klára hamar visszaszólt az ezzel kapcsolatban őt provokáló jobbos sajtó “nem tudósítájának”, hogy meg kellene magyarázni, mi került egy drótkerítés méterében kb. másfél millió forintba, még ha kamera is van rajta? Gyurcsány ennyiért majdnem autópályát épített annak idején!

Működik a centralizált média, még mindig nyomják a migráncsozást, noha az töredékére csökkent. De kell nekünk drón-hadsereg a határra, meg Erdogantól másfélszeres áron harckocsi, hogy megvédjük a hazát, és Európát!

Na elmagyarázom!

Ha valaki még nem tudná, Orbán minden hazafias, kereszténységet hirdető mondta mögött a hibbantak hülyítése áll. Minden a soha nem látott mértékű lopásról, vagyoni koncentráció létrehozásáról szól. Amit egy új győztes kormány se tud elvenni, mert nincs annyi bíróság, és per, meg gerinces bíró, ami, aki érvénytelenítené ezt a szerződési hálót. A Polt által vezetett ügyészségről nem is beszélve, akinek kötelessége volna fellépni az közvagyon érdekében már most. Mert ilyen bonyolult rendszert az olasz Maffia se hozott létre. Mert nem engedték neki. Mert voltak gerinces emberek az államszervezetben, akik ellenálltak. Ezért a bűnözők sose tudták hatalmukba keríteni a egész Itáliát. Nálunk megtörtént. Az Unió meg csak hüledezik, most kezdenek rájönni, mekkora hiba volt a pávatánc elviselése!

Szóval a kerítés….

Itt is az történt, ami az összes tolvajlásra berendezkedett állami beruházásnál. Van egy cég, aki elnyeri a munkát. Alatta bejön egy csomó Fidesz-közeli alvállalkozó. Végül az utolsó, aki ténylegesen elvégzi a munkát. Az állam által kifizetett pénz töredékéért. A kerítés esetében ráadásul sokáig ki se fizették a szerencsétlent, majdnem csődbe jutott, mert a munkásai bérét se tudta finanszírozni. Amikor a sajtóhoz fordult kínjában, akkor intézkedett nagyvonalúan a kormány és megkapta pénzét. Szóval a munka valójában annyiba került, amit ő kapott. Pár tízmillióba talán. De a láncban felette levők minimum százmilliókat tettek el. Ez a pénz pedig befolyik a Vezér kasszájába.

A Forbes minden évben tanulmányt közöl. Ebben Magyarország kapcsán kimutatták, hogy Mészároséké a legnagyobb magyar családi vállalkozás, amelynek értéke egy év alatt ötszörösére nőtt, noha előtte is hatalmas volt magyar viszonylatban. A legnagyobb! Ilyen növekedés törvényesen sose volt a világon. Csak az Orbáni hálózattal lehet ezt elérni.

 

Hát mondja már meg nekem valaki,

mi a f..t csinál ez a szellemileg alultáplált élősködő, amitől ilyen jól megy neki? Semmit! Reggelizik, ebédel, utazik, a családjával gyarapodik, élvezi az életet. Tolvaj ország tovaj idiótája boldog. Meg a többi is. Aki hallgat, és ámulattal nézi ezt a gazdagodást. Bizonyítottnak látják a Fidesz közeli vállalkozók hatalmas gazdálkodási tehetségét. Pedig csak arról van szó, hogy túlárazásokkal, alvállalkozók beiktatásával szétrabolják a közpénzt. Ami a mi munkánkból van. Meg a hibbantakéból. De őket nem zavarja.

Orbán meg csak ül az egyre gyarapodó pénzeszsákon,

és mást sem tesz csak számol.

“Dobok ennyi alamizsnát az idiótáknak, akik örülnek. Most éppen 9000 forintot a nyugdíjasoknak.“

Akik ettől halálig hálásak a derék vidéki fiúnak, szavaznak is majd! Közben a köznép által sosem látott, felfogni sem képes csatornákon visszafolyik majd hozzá az Erdogantól vett, túláras harckocsik árának jelentős része is, mint ahogy minden más üzletből is. Nem véletlen, hogy Orbán Erdogannal, Salvinivel stb. akar szövetkezni. Létre a akarja hozni az EU helyett, és ellenére a G…k Internacionáléját! De civilizált országban ez nem megy. Buknak a lehetséges haverok.

Lesz ebből kiút? Lesz!

Mert a mocsokságra épült rendszerek sose maradtak fenn sokáig. De ha az ellenzéket nézem, ezt a gazdasági, hatalmi konglomerátumot csak öngyilkos politikus áll neki lebontani. Tudja, hogy beledöglik majd! Ennyi pénzzel szemben szinte lehetetlen harcolni választási győzelem esetén is. A Momentum jórésze tisztességes, de kezdőkből áll, akik nem rendelkeznek azzal a gyakorlati tapasztalattal, irányítási, szakmai potenciállal, ami Orbánnal szemben szükséges lenne. Egy politikus van, aki képes erre, és nem magát akarja gazdagítani.

Gyurcsány! Ő bír azokkal a személyes tulajdonsággal, intelligenciával, erős akarattal, ami ehhez szükséges. Ezt tudja Orbán is. Ezért nyírják őt a csahosai minden módon. Retteg tőle! De a barom magyar nép benyelte ezt a karaktergyilkosságot is! A Momentum meg úgy fog járni, ahogy az LMP. Kilóra megveszik. Sok lesz itt az új tag. Köztük Orbán emberei is. A DK-sok viszont többnyire ismerik egymást régóta. Szoptak eleget. Áruló mindig van a nagy számok törvénye alapján, de a hatalmas kormányzati média nyomás ellenére a DK jön felfelé. Lázadnak, nem kussolnak! Nem félnek!

A hülyék meg hallgatnak. Amíg az ő anyjuk is meg nem hal a

“stadionhatárkerítéskórházban.”

De akkor már késő lesz!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • Avatar
  2019.09.08 - 09:08
  Közvetlen hivatkozás

  Semmit sem várok annyira, mint 2019 október 14.-ét.
  Hogy végre már kuss legyen.Befogjátoka szátokat, és elüljetek,mint at iszap.
  Hogy a magyar lakosságot , a nyugdíjasokat már végre ne alázza gyalázza a baloldal.
  A sok köpködésnek meg lesz az eredménye,remélem, elmehettek majd a fenébe.

  Válasz
  • Avatar
   2019.09.08 - 10:33
   Közvetlen hivatkozás

   >>Kovács Erzsi<<
   Annyi Bennetek a morális érték, mint vízben a zsír.

   Lehet, hogy még talán egy-két évig fenn fog állni Orbán pszeudo-diktatúrája, de ez nem örömhír Nektek. Ugyanis míg a diktatúra ellenzékének (bármelyik oldalnak) egyre erősödő reménye, hogy A Kedves Vezető és Maffia-hálózata börtönbe kerül, addig Nektek egyre erősödő félelmetek, hogy a Kedves Vezető bukása esetén meg fog-e maradni a politikai oldalról állásba tölt, tehetségtelen rokonság szakmai állása, illetve szégyenkezve kussoltok majd, mint az "Átkos édes gyermekei".

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük