Akinek halálhírét keltik…ízetlen tréfát űztek a jogvédővel

A Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete elnökének, Száva Vincének hétfő éjjel feltörték a közösségi oldalát és emlékoldallá formálták. Ezzel az ízetlen, otrombasággal azt a látszatot keltették, hogy az oldal tulajdonosa meghalt. 
[mnky_ads id=”3390″]

2017 Magyarországán történt….

A civilek ellen szinte mindennapossá vált valamiféle lejáratás, valakik azt találták rém jópofának, ha ilyen bornírtsággal bombázzák az ÉKE elnökének ismerőseit, követőit. A hír álhírnek bizonyult, Száva Vince folytatja megkezdett munkáját. Az egyesület feljelentést tett ismeretlen tettes ellen és az alábbi közleményt adta ki:

“Civil szervezetünk, az ÉKE feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. 2017. 12. 11.-i napon megdöbbenve konstatáltuk, hogy egyesületünk országos elnökének, Száva Vincének facebook oldalát valaki feltörte és emlékoldallá alakította át, azt a látszatot keltve, hogy az elnök úr elhalálozott.

Elnök úr folyamatosan telefonos hívásokat kap a megdöbbent családtagoktól és civil szervezetünk tagjaitól és szimpatizánsaitól. Továbbá Európa több országából, az Amerika Egyesült Államokból és Kanadából is érkeznek telefonhívások. Hiszen sokan komolyan vették, a fenyegető történéseket, sokukat mélyen megviselték, lelkileg mélyen megrázták a történtek.

Száva Vincét, a többség politikusként és fáradhatatlan jogvédőként ismerhette meg, aki karitatív jellegű munkájával rengeteget tett polgártársai életének jobbá tételéért, konfliktusban álló felek megbékéléséért, és sok más területen is munkálkodott. A Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE) elnöke, mely 2014-től állami támogatás nélkül végez önkéntes munkát, hazánkban és külföldön egyaránt.
Elnök úrról közismert, hogy rendszeres és jogos bírálattal illeti a magyar szélsőjobboldalt, legfőképpen a Jobbik Magyarországért Mozgalom szélsőséges, gyűlöletkeltő pártot.”

Az oldalra később kikerült, hogy

“Tájékoztatni szeretnélek titeket hogy nem régiben beszéltem telefonon Száva Vince Országos elnökkel és megkért, közöljem veletek, hogy a facebook profiljával valami történt. A hiba elhárítása folyamatban van. Kérlek benneteket hogy osszátok meg minél többen!”

Így viccelődünk mi?
[mnky_ads id=”3808″]
(forrás: MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük