Sorting by

×

Huxit: lesz nagy csodálkozás, amikor rájövünk, hogy a pengés-drótokkal lezárt határok nem „isten országát”, Európa „szívcsakráját” rejtik majd, hanem, egy kis vallási-nacionalista diktatúrát….

Apaaa! Elkezdődött a Huxit! És nyugodjanak meg, amit elkezdenek, azt be is fejezik. Kicsit maszatolnak, előbb csak néhány „konzervatív véleményformáló” – mióta konzervatív egy nyíltan fasiszta, mélyen xenofób, őrült kurzus? Hogy lenne véleményformáló, néhány, a gazda alfeléből kikandikáló, recsegő, ócska diktafon? – kezdi el tekerni a verklit.

A dohányzás káros az egészségre, számunkra fontos a magyar nemzet – nemzet?

Mióta hívunk nemzetnek, egy szétrabolt, becsapott, hülyére vett szegény népet? – egészsége. Emlékeznek? Nem hagyhatjuk, hogy családok menjenek tönkre a szerencsejátékgép-függőségbe! Megvan? És mi lett? Lehet bagózni, lehet játékgépezni? Lehet. És hol csenget a kassza? Na, hol? A rohadt oligarchák, a Kedves Vezető malacperselyeinek zsebébe. Százmilliárdok! ÉRTIK? SZÁZMILLIÁRDOK! Meg lett mentve a dohányosok egészsége, vagy a játékgépszenvedély rabjai? Meg lett mentve a haza? Mondjuk hol haza ez? Mióta haza Felcsút-alsó? Hol haza az, ami kizárólag néhány őrült, beteg, címeres gazember érdekeit szolgálja, és milliókat taszít szolgasorba, üldöz el? Milyen haza az ilyen? MILYEN HAZA?

Soroljam még?

Elébb csak mondogatták: Ne a multik zsebébe tömjük a lóvét. Fogják még agyilag? A nemzeti önérzet felhorgadt. Jól hangzik, mi? Basszus, egy reménytelenül stupid, funkcionális analfabéta, világszégyene szellemi-világítótorony mangalicaszerelő az, akinek a zsebébe-nevére kerül minden. MINDEN! Így, most jó?

De ez a kezdet. Mert most jön a java igazán

Ha már világszerte rájöttek a turpisságra, ha már a Kedves Vezető nem tud úgy megjelenni egyetlen európai klubban sem, hogy az ezüst eszcájgot ne pakolnák előle kapkodva el. Ha már nincs olyan kormányfői kézfogás, hogy a diplomatikus, talpig úriember partner ne rovancsolna, számolná meg az ujjait, ragadná meg a brifkóját, nézné meg az óráját, mert tudják: a mi felcsúti gazemberünktől már bármi kitelik. Bármi.

Hát, elkezdődött! Ha nem lehet már lopni, nem kell az EU.

Huxit

Ez az új cél. Bezárni, Felcsúthoz csatolni testileg-szellemileg, kivinni az országot a civilizációból a senki földjére.

Most még csak halkan mondják. Kevesen. Óvatosan. Még. Most. De, elkezdték. Kis adagokban, mert egyben nagyon mérgező. És ide a rozsdást, rövidesen, ami a csövön kifér. Ha tudják, pedig be is fejezik.

Nem számít semmi

Hogy nem vagyunk más, mint egy nyomorult összeszerelőüzem. Hogy nincs iparunk, mezőgazdaságunk, hogy az a néhány autógyár a kilépés után nagyjából egy héttel már máshol termel majd. Hogy nem marad semmi, se ipari termelés, se GDP, csak néhány négyzetkilométer betonplacc, amit a gaz ver fel. Hogy az utolsó szegig mindent a sokszor elátkozott Európából, a „rothadó nyugatról” szerzünk be, hogy a kipcsak atyafiak, minden kormányzati propaganda és hókuszpókusz ellenére sem a világ motorjai.

Nyugodjanak meg, az a néhány gazember, akik néhány évtizede valamelyik falu szélén, még a legyeket köpdösték, de ma már a luxusrepülő – luxus jacht – kastélyok szentháromságban tudnak csak létezni, akik kizárólag csak arra szakosodtak, hogy az EU-s forrásokat nagyipari méretekben lopják szét, azok ellesznek az EU nélkül is.

A kérdés sokkal inkább az, mi, mit fogunk szólni, ha HUXIT után felébredünk ebből az egész kib@szott kábulatból, és rájövünk, hogy

nuku szabad utazás, nuku tanulás, nuku közös egészségügyi ellátás, nuku szabad vándorlás, letelepedés, munkavállalás. Hogy nuku autógyárak, snickers, meg a többi európai cucc. Nyomor lesz, meg kleptokrácia, valahol a Balkán és Ázsia seggén.

Hogy a pengés-drótokkal lezárt határok

nem „isten országát”, Európa „szívcsakráját” rejtik majd, hanem, egy nyomorult kis vallási-nacionalista-fasiszta diktatúrát, ahol a magasan suhanó luxusgépek Európa – és nem, ne higgyék, hogy a volt Szovjet Közép-ázsiai diktatúrák – üdülőparadicsomaiban ringatózó jachtjaik felé fogják suttyó urainkat majd repíteni.

Mi, a bamba félrevezetett, becsapott, kirabolt nép, fényévnyi távolságra a civilizációtól, Európától, meg majd reménytelenül azon gondolkozunk, megérte-e odadobni mindent, de tényleg mindent, egyetlen hibbant, őrült, beteg politikusért. Elkezdődött! Ha tudják, be is fejezik. HA TUDJÁK!

Kapcsolódó

 

huxit

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.