A Fudan-alapítványnak email-címe és telefonszáma nincs, de bankszámlaszáma, az van!

Mostanság csend van a Fudan egyetem milliárdjainkat felemésztő beruházása körül. Korábban a kormány azt ígérte, hogy 2022 végéig bemutatja a Fudan budapesti kampuszának koncepcióját és költségtervét, de ez eddig nem történt meg. Gulyás a kormányinfón kérdésre elmondta, hogy azért késnek vele, mert a Fudan Egyetem a beruházási stop áldozata lett. Nem zajlik tervezés, és nincs is előrelépés.

Nagyot ment ma reggel a Nézőpont Intézet a kormánymédiában, a főnök a Vasárnapi Újságban, a beosztott az M1-en ment neki az ellenzéknek

Miközben a kormánypárti  Nézőpont Intézet  igazgatója Mráz Ágoston Sámuel, a közrádió Vasárnapi újság című műsorában ekézte az ellenzéket, beosztotja az M1-en kísérelte meg megfúrni azt, hogy  ellenzéki népszavazást is, akárcsak a kormányét, a választásokkal egy időben tarthassák meg.  

Magyar György: egy egészen abszurd népszavazás-história, aminek a végkimenetelével senki nem számol!

Ha a Kúria – illetve leginkább Orbán Viktor – is úgy akarja, a jövő évi parlamenti választás előtt biztosan lesz 12 milliárdból egy ostoba népszavazás a kormány „pedofilellenes” kérdéseiről. A Karácsony Gergely kezdeményezte ügyekből kettőt a választási bizottság hétfőn átengedett ugyan, de a törvényes határidők alapján a miniszterelnökjelölt-jelölt kérdéseit jövő április előtt szinte bizonyosan nem lehet referendumra bocsátani.

Szívlapát Mozgalom – avagy a Minikartell békésen átadja a dollármilliókat

Ráfordult az ellenzék a kampányegyenesre. Abban a pillanatban kezdődött az ellenzéki előválasztás felvezető köre, amikor a Mini egy képzeletbeli helikopterről összehengerített pénzkötegeket szórt le a kormánypárti önkormányzatoknak,(minikartell) aki ellene van, annak coki. A minimalisták közben fudánoztak egy jót. Ez az ige következik a sorban a dubajozás után, ígérem, meg fogjuk tanulni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 19-es hétről.

Kínai börtönben egy magyar, Orbánékat nem érdekli – Hány ember életét éri meg a Fudan egyetem és a Budapest-Belgrád vasútvonal?

Felháborodott hangú bejegyzést tett közzé facebook oldalán Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa. Arról ír, hogy közel három éve szenved ártatlanul egy kanadai-magyar kettős állampolgár egy kínai börtönben és a szervilitás csúcsira törő magyar kormány nem hajlandó semmit tenni érte.  

A Fidesz szerint nem tartozik a Nemzetbiztonsági bizottság illetékességi körébe a Fudan Egyetem … „mert csak”!

Emlékeznek még, 2014-et írtunk amikor Selmeczi Gabriella akkori Fidesz-szóvivő e-ként kerekített le egy sajtótájékoztatón elhangzó kérdezz-felelek-et, ami az akkori top téma Rorán Antal vagyonosodása köré fonódott: Selmeczi: Nincs logika abban a kérdésben, amit felvetett. Újságíró: Miért? Selmeczi: Csak. Az alábbi mai történet  a Fudan egyetem alapításáról is valami hasonló.