Dr. Kunetz: "nem tudok mást elképzelni, minthogy szándékosan vezetnek vágóhídra tömegeket" - Városi Kurír

Sorting by

×

Dr. Kunetz: “nem tudok mást elképzelni, minthogy szándékosan vezetnek vágóhídra tömegeket”

Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, 2,5 millió honfitársunk beoltva – ezzel kezdte bejelentését kedden délután Orbán Viktor. Mint mondta, egy éve háborús időkre emlékeztető állapotok között, korlátozások, kijárási tilalom és személyes veszteségek mellett éljük az életünket. Majd rátért, hogy szerdától nyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások. Járványügyi intézkedések lesznek, a miniszterelnök arra kért mindenkit, hogy ezeket tartsák be.

Hirdetés

Pedig én tényleg nem vagyok egy karanténdzsihadista, de a holnapi nyitással most nagyon nem tudok egyetérteni…

-kezdte közösségi oldala bejegyzését Dr. Kunetz Zsombor.

“Amit sikerült összeszedni a Húsvéti ünnepek előtt, azt most a lehető leggyorsabban szét is szórjuk, majd szinte napra pontosan ráengedik erre a tanulókat, hogy ezt a helyzetet tovább fokozzák.

Húsvét előtt nem volt létszámkorlát az üzletekben, és nem volt kötelező az FFP 2-es maszk viselése sem, így az akkori éhségrohamban sokan megfertőződhettek, ami most fog majd tüneteket okozni.

Erre nyit a kormányunk, miközben veri a tamtamot a beoltottsággal

Csakhogy több százezer ember még csak most kapta meg az első adagját az oltóanyagokból, így nem alakulhatott ki a megfelelő védettség, hiszen ez legkorábban a Pfizer második adagja után 7 nappal alakulhat ki.

Ez az első oltástól – ha a másodikat a 21. napon megkapta – 28 nap, azaz egy hónap.

varosikurir 170699583 3770849072970077 5253694362526375834 n

Ráadásul a kormány továbbra sem kíván arra költeni,

hogy a lakosság biztonságos FFP-2-es maszkban vehesse igénybe a nyilvános szolgáltatásokat, és ezt nem is teszi kötelezővé. Így beoltott, ám a vírussal szemben védtelen emberek további haláláért felel.

Nem nagyon tudok most már mást elképzelni, minthogy szándékosan vezetnek vágóhídra tömegeket.

Nem, nagyon nem lesz ennek jó vége! Meg kellene várni a beoltottság biztonságos beálltát, addig a szolgáltatóipar teljes kártalanítása mellett zárva kellene tartani. Van, volna erre pénz, csakhogy…

 

kunetz

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

 • 2021.04.06 - 19:22
  Közvetlen hivatkozás

  Miniszterelnök úr. A kő , amelyhez érkeztünk , nem biztos , hogy mérföldkő! Lehet , hogy sírkő!!!

  Válasz
 • 2021.04.06 - 21:10
  Közvetlen hivatkozás

  Orbánt nemigen érdeklik az emberek. Leginkább csak választás előtt. Mint most is, már megy a hülyítés, agymosás. Orbán se a munkájukat vesztett embereken, se a vállalkozásokon nem segített megfelelően. Most meg inkább nyit, minthogy további segítséget adjon az embereknek. Késett a zárással, ezért a sok fertőzött. Az EU rengeteg pénzt adott a válságkezelésre, onnan csoportosítottak át 588 milliárdot sportra, több mint 300 milliárdot az egyházaknak, és mindössze 61 milliárdot az egészségügyre. Ez mindent elmond orbán elmebeli állapotáról. Kunetz doki jó fej, végre valaki, aki nincs besz@rva a rezsimtől

  Válasz
 • 2021.04.15 - 10:29
  Közvetlen hivatkozás

  Minden intézkedése – szinte egytől egyig – a nép ellen szól és mégis simán csont nélkül újra és újra berakják a legfőbb hatalmi székbe. Milyen nép ez? Ennyire gonosz vagy ennyire buta! Eddig nem sikerült eldöntenem, de talán a buta az ami számomra valószínűbb.

  Válasz
 • Visszajelzés: Operatív törzs: május 1-re négymillió beoltott országa leszünk! Május 7-re több lesz a vakcina, mint a jelentkező? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.