Budapesti hétköznapokKiemelt hírek

“Eltűnt Karácsony Gergely, már 24 órája nem ad magáról életjelet…” – Deák Dániel szétaggódja magát!

Szia Uram-ispánom! Kell tanács?

Deák Dániel az aktuális mindenkire uszuló visszatért Karácsony Gergely nevű projektjéhez és árgus szemmel figyeli a főpolgármester minden rezdülését. Szerdán reggel azért kezdett aggódni, hogy “hová tűnt”?

Nem a “jófejség” vezeti, ne izguljon senki!

Miután robbant -robbantották- a botrányszagú hír, miszerint eladó az egész világ és benne a fővárosi polgármesteri hivatal is, egy ellenőrizhetetlen hírre alapozva fűzi fel a kormány minden lehetséges fórumán a példátlannak beállított esetet, mint bizonyított tényt. Ennek a kampánynak -ami feltehetően be volt tárazva arra az esetre, ha Karácsony lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt és ha már kiépítették, miért ne használnák fel- egyik meghatározó szószólója Deák Dániel elemző. Szerdán közösségi oldalán ezzel fokozta követői kedélyét:

“Eltűnt a korrupciós ingatlanügybe keveredett Karácsony Gergely, már 24 órája nem ad magáról életjelet, míg korábban igen aktív volt a Facebookon.
A botrány csak súlyosbodik körülötte: néhány napja még fake newsról, szánalmas propagandáról, lakájmédiáról beszélt – most már azonban a főpolgármester sem tagadja, valóban tárgyaltak a Városháza eladásáról. ⁉️Vajon az újabb hazug magyarázaton gondolkodik vagy már a lemondását írja?”

… és a népe uszult, ahogy a nagy-könyvben meg van írva….

“Brüsszelben van ” hazát árulni”a többivel.”

“Hamarosan jön a post: “NER, Orbán, Hazudnak, Nem is igaz, és Ő nem tehet semmiről, különben is háttal állt. Gyűlöletlejáratókampány””

“Mit is tudnának még eladni, amivel a zsebeiket kitömhetnék! Ezek náluk a fejlesztések!”

“Korábban Gelgő panaszkodott, hogy fenyegető üzeneteket küldött neki Fletó. Nem csoda, hogy most ló fejet talát az ágyában.”

“Már várom mikor mond le! Most már aktuális lenne! Most kell elzavarni!”

“Lehet beleesett a gödörbe, amit neki ástak?”

“Azt nem feltételezhetjük, ugye, hogy ég az “arcbőre”????!”

“Ettől a fazontól nem lehet megszabadulni.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“Reméljük hogy egy lemondási bejelentéssel kerül elő!”

 

"Eltűnt Karácsony Gergely, már 24 órája nem ad magáról életjelet..." - Deák Dániel szétaggódja magát!

About Author

Szólj hozzá!