Gulyás, amint nem keveri a sportot és a politikát - A miniszterelnökséget vezető miniszter mélysége.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Gulyás, amint nem keveri a sportot és a politikát – A miniszterelnökséget vezető miniszter mélysége….

Hatalmas fejlődésen ment keresztül Gulyás Gergely, akiről felbukkanásakor sokan gondolták, hogy a fideszes térfélen focizók között gondolkodó, vitákra nyitott, mérsékelten elvakult politikus nő ki belőle. Egyedfejlődése keményen rácáfolt, mára kiderült, nem lóg ki a fidesz-sorból.

Hirdetés

“Nézze, én rendkívül károsnak és veszélyesnek tartom azt, amikor akárkik politikát össze akarnak keverni sporttal”

– jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben egy újságírói kérdésre, amire a többi kormánykatona egyetértőleg bólintott rá. Kisvártatva eljött a vasárnapi focimérkőzés, ahol a Hollandia válogatottja csapott össze Csehország legjobbjaival. Több sem kellett a regnáló kommunikátorainak: nekiestek a gyengébbnek bizonyuló holland válogatott eredménye kapcsán Hollandiának.

Gulyás, a pártkatona, másodállásban magyar miniszter

“Hollandia térdre kényszerült Budapesten. Gratulálunk cseh barátainknak!”

A kommentelők vették a lapot….

“Diplomatikus megjegyzés, szívemből szól!!!Biztos csehül érzik magukat.”

“Köszönet a Csehek jól el kenték őket ! Nagyon örülök az eredménynek !! Szép volt fiúk, a vénégyek egyik megcsinálta…….”

“A miniszterelnöküknek kellene térdre ereszkedni azon népektől bocsánatot kérni az ősei nevében akiket gyarmatként sok évig zsákmányoltak ki, és nem más országot kritizálni!!”

“Gratulalunk a Cseheknek! Ide vezet a hatalmi arrogancia es a gog! Hollandok levonultak es senkinek sem fognak hianyozni!”

“Hát ha a Hollandok kevesebbet foglalkoznának az LMBTQ lobbyval, még nyerhettek volna is”

“Térdre kellett kényszerìteni Hollandiàt”

“Cseh Ország-nak!!! Most a sporton kívül szólok.Az a hollandiai köcög rutte nézze a saját szivárványát, ami agyhalott!!”

“Isten nem ver bottal ! Telesírhatják a szivárványos zászlójukat”

“Nem csodálkozom Hollandia vereségén….szivárványos zászlóval jöttek még jó hogy sz.pni akartak a végén”

“Azt hiszem, aki nyerni akar, mostantól a Puskásba akar jönni és elnyerni a magyarok bizalmát. Mert a magyarok szurkolásával minden lehetséges. Moslékok eret vágnak!”

Gábor György hozzáfűzése

“Ha eddig lett volna valaki, aki nem tudta volna, hogyan is működik a diktatúra, tegnap este egy életre megtanulhatta. Nem nagy ügy, ám annál kifejezőbb.

Az MLSZ és a rendezők megtiltották a melegekkel szolidáris holland szurkolóknak, hogy szivárványszínű zászlókat vigyenek be magukkal a Puskás Arénába, s azokat elkobozták tőlük. Az MLSZ és a rendezők ezzel, nyakig összecsinálva magukat, a hazai diktatúra politikai direktíváinak kívántak messzemenően megfelelni. Ám beszariságukat és sunyiságukat mi sem jelzi jobban, hogy mindeközben tettüket nem merték magukra vállalni, hanem gyáván és sunyin hárítottak, azt állítván, hogy az UEFA tiltotta be a zászlókat.

Az UEFA azonban nem tiltotta be a zászlókat,

mindez az MLSZ és a rendezőség önmaga hátfelét és aljasságát védő ócska és primitív hazugsága volt, semmi egyéb.

És ami a legszebb az egészben: a magyar kormány napokon át rémülten azt visítozta mind a négy égtáj felé, hogy micsoda dolog őket homoszexuális-ellenességgel vádolni.

Ehhez képest az első adandó alkalommal betiltották a meleg embertársainkkal való szolidaritás jelképének, a szivárványos zászlónak a szabad megjelenítését egy hazai tömegrendezvényen. Köszönjük meg nekik: ők maguk lettek ezzel a vád tanúi.”

Hála itt is, ott is…

Miloš Zeman cseh köztársasági elnök egy interjúban hozakodott elő a gondolatával, és egyetértett Orbán nézeteivel. Arról is beszélt, hogy őt a szüfrazsettek, a Me too-mozgalom és a Prága Pride is zavarja. A CNN-nek adott interjújában nevezte undorítónak a transzneműeket Miloš Zeman cseh köztársasági elnök, akit a melegellenessé fazonírozott magyar pedofiltörvényről is kérdeztek – írja a Telex.

„Ha valaki nemváltoztató műtéten esik át, azzal lényegében az öncsonkítás bűnét követi el. Minden műtét kockázatot jelent, és ezek a transzneműek számomra undorítóak”.

Csehország elnöke szerint az EU bármely tagországának belügyeibe való beavatkozás durva politikai hibának számít, és Orbánt is megvédte a Reuters cikke szerint. Zeman úgy látja, a magyar miniszterelnök azt mondta, ő nem a homoszexualitás ellen van, de ellenzi nemcsak a szülők, de a gyerekek felvilágosításának manipulálását is. Az elnök hozzátette,

nem lát okot arra, hogy ne értsen egyet Orbánnal, és arról is beszélt, hogy őt zavarják a szüfrazsettek, a Me too-mozgalom és a Prága Pride is.

Háttér

Kapcsolódó

gulyás

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.