Azoknak a másod-, harmad-, sokad-rangú állampolgároknak, akiknek vagy nincs telefonjuk, vagy csak nem sikerült felkerülniük a megfelelő jelzéssel a Kubatov-listák valamelyikére, az atlatszo.hu jóvoltából álljon itt a nemzet vezetőjének hívómondata, nehogy kimaradjon valaki a “jóból”!


Halló! Kicsoda…?

A miniszterelnök rögzített üzenetben a keresztény európai kultúra védelmére hivatkozva buzdít a vasárnapi szavazásra. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója május 21-én kedden jelentette be, hogy új szakaszba lépett a Fidesz európai parlamenti kampánya ezen a héten. A 444 beszámolója szerint ebben az új szakaszban a kormánypárt minden erejével támogatói közvetlen elérésére helyezi a hangsúlyt, ezért több tízezer aktivistával sok százezer embert fognak felkeresni személyesen, illetve felhívni telefonon a következő napokban.

Beindult a roham: fideszes előz jobbról fideszest!

Téged is személyesen hívott az Orbán?

Biztosan elhangzik a fenti mondat, mert nyakat rá, hogy lesznek olyanok, akik azt képzelik, hogy a miniszterelnök fenséges ujjai pont az ő számukat pötyögte be nemkülönben előkelő telefonjába, hogy azután utánozhatatlan baritonján belebúgja:

“Most az a tét, hogy bevándorláspárti vezetői lesznek-e Európának, vagy olyanok, akik megvédik a keresztény európai kultúránkat. Azt üzenjük Brüsszelnek, hogy a bevándorlást meg kell állítani. Ezért arra kérem, most vasárnap támogassa szavazatával a Fidesz-KDNP listáját. Viszont hallásra.” – mondja Orbán a felvételen.

Ezután néhány másodperces csend, a kiábrándulás pillanata, – amire persze pár hét múlva már ki emlékszik! – majd jön az, hogy

“Elhangzott: a Fidesz megbízásából.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét