Így lehet, hogy bejön a vadászati kiállításra beígért „legalább egymillió” látogató – Ingyen belépő mellé dukál az ingyen utazás is!

Nagy várakozással tekint a milliárdjainkat felemésztő Vadászati Világkiállítás néven emlegetett, Semjén miniszterelnök-helyettes és Kovács Zoltán, ez esetben a buli lebonyolításáért felelős személy. Van már operatív törzse is a rendezvénynek, meg hivatalos nemzeti pálesze is, már zajlik a köré csoportosított rendezvény-dömping, már csak a látogatók számáról kell gondoskodniuk.

Itt a bizonyíték….

Itt a bizonyíték: az ingyenjegy mellé adott ingyen utazással mentenék Semjén vadászati kiállítását – kezdte posztját Dorosz Dávid közösségi oldalán.

“Ezen a rendezvényen ott van minden iskola helye!”

– így indul a kormány, pontosabban a Kovács Zoltán kormánybiztos által küldött iskoláknak szánt levél, amelyben arról írnak, hogy ingyenes utazást és jegyeket biztosítanak a gyerekeknek és az őket kísérő felnőtteknek a Vadászati és Természeti Világkiállításra.

“Fátyol Iskolaprogram”

Az ingyenjegyosztogatást “Fátyol Iskolaprogram” címszó alatt hirdető felhívásban azt írják, hogy

a világkiállítás lesz az év legnagyobb természetvédelmi eseménye, ezért a rendezvényen ott van minden iskola helye.

A röplap szerint

a FÁTYOL Iskolaprogram nemcsak ingyenjegyet és utazást jelent, hanem külön a gyerkekenek tervezett programokat is. Azoknak, akik részt vennének, előre, online kell regisztrálni. A részvételhez csoportlétszámot kell regisztálni és túravezető is kérhető a levél szerint. A MÁV pedig ingyenes vonatutat is biztosít, ha a résztvevők vonattal utaznának.

Erről valahogy nem ejtett szót a két férfi….

Dorosz posztjában hozzáteszi, érdekes, hogy az ingyenjegyek híre valahogy lemaradt a világkiállítás honlapjáról is.

“Korábban „legalább egymillió” látogatót ígértek, így érdekes miért sunyítanak az ingyenes lehetőségről a „Fátyol Iskolaprogrammal. Vajon miért csak intézményvezetőknek küldenek levelet az ingyenes látogatási és utazási lehetőségről? Miért nem hirdetik a honlapjukon (és a Google szerint máshol sem), hogy az ingyen utazás mellé a FeHoVa PLUSZ és az OMÉK kiállítások rendezvényein is ingyen lehet részt venni? Szégyellik, hogy csak ingyenjeggyel és ingyenutazással tudják feltornázni a látogatószámot? Ha viszont elégedetlenek a látogatószámmal, miért keresnek havi kétmilliót a vadászkiállítás vezetői?”

– írja. Hozzáteszi,

mivel a MÁV nem szerepel a rendezvény szponzorai között, az „ingyenes utazás” biztosan tovább terheli a vadászkiállítás 70 milliárdos költségvetését.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: Cseri László

 

vadász

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.