A Vadászati Világkiállítás üdvözlőkapuja 10.000 kg szarvasagancsból készül, de mi lesz a búcsúztatókapuval? - Városi Kurír

Sorting by

×

A Vadászati Világkiállítás üdvözlőkapuja 10.000 kg szarvasagancsból készül, de mi lesz a búcsúztatókapuval?

Botswanában hosszú idő után újra engedélyt adtak kb. 300 elefánt kilövésére. Az az érzésem, miniszterelnök-helyettesünknek előbb-utóbb sürgős közfeladata támad arrafelé. Elvégre a Vadászati Világkiállításnak még csak az üdvözlőkapuja készül 10.000 kg szarvasagancsból, mint kiderült, abból a célból, hogy a csodaszarvasra utalva kifejezze a nemzeti egységet.

Hirdetés

Na de mi lesz a búcsúztatókapuval?

Egy 70 milliárdos világkiállításhoz az is dukál, elvégre csak nem eszi a fene a vendégeket odabent örökké.

Nem lennék meglepve, ha a búcsúztatókapu meg a botswanai elefántok valamely alkatrészéből készülne. Még örüljünk, ha csak az agyarukból.

A dolog kivitelezéséhez csak két feltételt kellene még biztosítani

  • Egyrészt meg kell oldani, hogy engedélyezzék a helikopterről való elefántlődözést. Az Európai Néppárt utolsó magyar (kicsi, de erős) tagpártjának elnöke ennyit csak megérdemel!
  • Másrészt meg kellene találni az elefánt kapcsolatát a nemzeti egységgel és a magyar őstörténettel. Bízom Kásler doktorban, majd csak kiókumlál valamit .

(Emlékeztetném a versre: “Elefánt voltam, jámbor és szegény,/…most lettem ember – mennyem odavan,/ szörnyű fülekkel legyezem magam.” Mármint az elefánt, és nem Kásler. Ez sajnos nem a hun Attilától van, hanem a Józseftől, de ő is csak magyar. Vagyis már szinte hun.)

Kérem, ne kérdezzék az árát

Se az elefántnak, se a világkiállításnak. Higgyék el, ha Semjén itthon marad, és további törvényjavaslatokkal árasztja el az országot, az sokkal többe lesz nekünk.

 

vadászati

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A Vadászati Világkiállítás üdvözlőkapuja 10.000 kg szarvasagancsból készül, de mi lesz a búcsúztatókapuval?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.