Jakab belengette és megtette: "ma nagyon jól néz ki házelnök úr. A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek” - Városi Kurír

Sorting by

×

Jakab belengette és megtette: “ma nagyon jól néz ki házelnök úr. A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek”

A parlament ülésével kapcsolatban Jakab Péter is megosztott egy rövid, ám sejtelmes posztot a Facebook-on arról, hogy ő maga is felszólal hétfőn napirend előtt, sőt, már előre tudja azt is, mit fog mondani Kövér Lászlónak. A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke azt ígérte, olyasmit tervez, amire korábban még nem volt példa.

Hirdetés

És lőn….

„Azt kell, hogy mondjam, ma nagyon jól néz ki házelnök úr. A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek”

– kezdte napirend előtti felszólalását Jakab Péter. Kicsit mellényúlt a mindig túlmozgásos Kocsis Máté, aki meglátva Jakab posztját, klaviaturát ragadva “ellenlépést helyezett kilátásba”, méghozzá olyan nagycsoportos óvodásosat:

“…a kormánypárti frakciók tagjai távolmaradásukkal szeretnének elmondani Jakab Péternek mindent, amit róla gondolnak. Sajnos, bizony, nem leszünk közönsége a “művész úrnak”, de még az is komoly vita tárgya nálunk, hogy az alpári vagdalkozása egyáltalán megvetésre érdemes-e. Szóval ne bántódjon meg a kezdő ávós tempó bohócsipkával koronázott királya, de ma a falnak kell elmondania, amit szeretne…”

Kövér is beszállt a buliba….

Amikor Jakab Péter felszólalása következett, Kövér László előre jelezte:

nem tartja kizártnak, hogy ismét meg fogja szegni a házszabályokat, amit ha meg fog tenni, arra figyelmezteti, alkalmazni fogja azokat a szankciókat, amik a rendelkezésére állnak.

“Nagyon sajnálom, hogy a múlt héten nem tudtunk személyesen találkozni, de most azt kell, hogy mondjam, ma nagyon jól néz ki, házelnök úr! Komolyan mondom, a bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van.

Az ülésvezetés tényleg remek, úgyhogy ha az idegrendszer is bírja a nyomást, akkor szerintem vágjunk is bele.

Rögtön az elején rögzítem persze, hogy ha esetleg valamilyen oknál kifolyólag a mai napon sem mondhatom el az igazságot a parlament falain belül, akkor el fogom mondani a parlament falain kívül, ahogy azt nemrég már megettem.

Mindenkinek joga van tudni, hogy kik tették tönkre ezt az országot, és hogy mi vár a tolvajokra, ha mi jövünk”

– mondta a Jobbik elnöke. A Jobbik elnöke hangsúlyozta, fizetni fognak a tolvajok.

„Önök is fizetni fognak, minden aljasságért, amit elkövettek, úgyhogy arra kérem, önöket jól gondolják meg, mihez kezdenek a hatalommal a hátralévő néhány hónapban”

„Igazi uzsorások maguk egytől-egyig, a legrosszabb fajtából”

Majd arról beszélt, hogy az Alkotmánybíróság is kimondta, hogy 2018-ban alaptörvény-ellenesen szavazta meg a kormány a rabszolgatörvényt. Jakab hozzátette:

magyarán a kormány éveken át törvénytelen eszközökkel kényszerítették túlmunkára a magyar melósokat.

A Jobbik elnöke a jövő évi költségvetésben azt látja, hogy több adót akarnak beszedni a magyar lakosságtól.

„Mire fel akarnak több bőrt lehúzni a magyar emberekről, már nincs több bőr rajtuk”.

Jakab szerint a kormány nem ad semmit a magyaroknak, csak elvesz.

„Igazi uzsorások maguk egytől-egyig, a legrosszabb fajtából”

– jelentette ki. Majd Varga Judit igazságügyminisztert idézte, aki korábban azt mondta, egész Európában Magyarországon lesz a legjobb az életszínvonal 2030-ra.

„Tudják mikor lesz itt nyugati színvonal? Ha önök eltűnnek a közéletből és megfizetnek mindenért. Fizessenek meg a tolvajok”

– mondta.

Kapcsolódó

 

jakab

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Jakab belengette és megtette: “ma nagyon jól néz ki házelnök úr. A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek”

  • 2021.06.07 - 15:59
    Közvetlen hivatkozás

    Hatalmas vagy Peter! Vegre egy valodi ENBER, aki be mer olvasni ezeknek a mocskoknak! Igy tovabb s haza fenyre derul!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.