Majka elementáris kiakadása: a mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Sz@r Ember kategória első helyét! – Hogy ki hozta ki a sodrából a rappert? Választék van, tessenek találgatni!

Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz , meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki. – kezdte közösségi oldala felháborodott bejegyzését Majoros Péter, Majka. A címzett : Gődény György.

„Gődény!

Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj, uszíts… Számomra felfoghatatlan de tény, hogy vannak akik tátott szájjal hallgatnak, néznek téged. Nagy részük persze nem is sejti, hogy bár te a neved a mai napig tudományos fokozattal használod (Dr.), de kábé annyira vagy orvos, mint én operaénekes.

Mi jöhet még? Holnaptól a kamu táplálékkiegészítőid mellé jódtablettát is elkezdnél árulni? Hogy a francba tud egyáltalán bármilyen normális cég is azonosulni veled?

Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az észszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy aki igazi birkáknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserébe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké….

És most?? A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét

Szerintem a teljesítményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te? Remélem a választások után ( mikor már senkinek nem lesz szüksége rád) elsőként leszel felelősségre vonva.

Viszek majd be neked magnéziumot, meg B6 vitamint, hogy idegileg jól bírd a stresszes hétköznapokat. Teszek be mellé majd egy pár doboz antibiotikumot, meg fájdalomcsillapítót is, hátha egy ukrán bűnöző lesz a cellatársad.”

A kommentekből….

„Hát most csalódtam. Ez a komment dettó ugyan az mint ami ellen szól. Uszítás. Hányinger mit meg nem engednek maguknak az emberek. Mindenki dönt egyszer és ezért a döntésért nincs joga senkinek sem alázni a másikat. Sokszor hallottam már Majkát is kifakadni mert Ő rá miket mondanak. Ki kérte magának pedig ugyan ilyen ellenszenves fröcsögést kapott. Nos én döntöttem anno mindenki uszítása nélkül is.
És most is döntök. Csalódtam Majka. Köszönöm, hogy eddig itt lehettem, de innentől nem szeretnék.”

„Nyíregyházán egyéni országgyűlési kerületben indul kamupártos jelöltként immár másodszor. Hogy lehet ez?! Milyen ország ez?! Az előző kamupártjával még mindig tartozik 153 millió forinttal. Ennek ellenére csinálhat egy új kamupártot, és újra elindulhat?! Hogy lehet ez?! Hogyan történhet meg ez?! Kinek áll ez az érdekében??”

„Jobban járnál, ha maradnál a zenénél, mert abban tényleg jó vagy. A többit hagyjuk.”

„Beszîvtàl, jòl van nem gond, majd holnap tiszta fejjel olvasd vissza, amit kijelentettél… Ez szinten aluli toled!”

„Mindenkinek szíve joga, hogy ebben a feszült helyzetben mit lát reálisnak, meg alapból mit hogyan lát. Véleményem szerint is, ami ma történik keleten, borzasztó, mert emberek halnak meg mindkét térfelen egy olyan háborúban, ami elkerülhető lett volna… Azonban kollektívan nem sajnálkozom a vesztes fél felé, mert évekkel ezelőtt óva lettek intve, hogy mi lesz ha… A nyertes fél csak teszi, amit tennie kell a saját szuverenítása érdekében, a lehető legkisebb veszteség árán mindkét oldalt nézve. Te pedig Majka, maradj kérlek a zenélésnél, abban jó vagy, ne kezdj bele vesztett politizálásokba, ezzel csak tömegeket fogsz veszíteni egy ilyen és ehhez hasonló megosztó témákban.”

„Szólás szabadság… Elolvastam…Neki és Neked is és Mindenkinek van véleménye!!! Mindenről és Mindenkiről…Vagy Így vagy Úgy!!!Tiszteletben kell tartani…Ha NEM tetszik tovább lapozol…Ennyi!!!”

„Gödény kezdte, hogy nem igazán hisz ebben a vírus mizériában, aztán csak igaza lett, úgy eltűnt a vírus egyik napról a másikra, oltási könyv kuka, jöhetnek az ukrán „magyar” menekültek, se teszt se maszk se semmi!  Ettől függetlenül bírlak, de tényleg nem kellene politizálni a nagy nyilvánosság előtt!

Trollék szőrös lába, vagy ez lenne a nemzeti vélemény?

A hozzászólók többsége nem ért egyet Majkával. Ez jellemezne minket, magyarokat, vagy a Gődény-párt trolljai szállták meg az oldalt? Csak jelzem, hogy a világ demokratikus fele egyemberként ítéli el Putyin háborúját, a nagy világcégektől a legkisebbekig kiállnak véleményük mellett és bojkottálják Oroszországot.

Háttér

„A Normális Élet Pártja a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatja, legelsősorban azt, hogy garanciák szülessenek arról, hogy a jelenlegi ukrán kormány fejezze be az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, mely a konfliktus egy kiváltó oka volt, másodsorban pedig, hogy Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz.”

– olvasható Gődény György pártjának pénteki közleményében. A szervezet szerint

„sajnálatos, hogy hazánkban mindenki úgy beszél a békéről, hogy azt Oroszország sértette meg, holott a „békétlenség”, – azaz az orosz etnikum elleni agresszió – az ukrán polgárháború esetén is elmondható. Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját.”

A Normális Élet Pártja azt írja, hogy

„megértjük az orosz fél aggodalmát is Ukrajna Nato csatlakozásával kapcsolatban, és elítéljük, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot.”

Gödénységek a covid-kapcsán….

Kapcsolódó

Majka elementális kiakadása: a mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Sz@r Ember kategória első helyét! - Hogy ki hozat ki a sodrából? Választék van, tessenek találgatni!

One thought on “Majka elementáris kiakadása: a mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Sz@r Ember kategória első helyét! – Hogy ki hozta ki a sodrából a rappert? Választék van, tessenek találgatni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük