Kiemelt hírekVoks 2022

Megvan a Momentum új elnöke! – “Nem hagyhatjuk cserben Magyarországot, hiszen ez a mi hazánk is”

Bonáth Anna

A Momentum frissen megválasztott elnöke rátermettsége mellett egy valamit már biztosan bizonyított, kiválóan tűri a legmocskosabb támadásokat is, amiket személye, családja ellen indít a lakájmédia.

Támadások kereszttüzében

A Momentum friss elnökén többször is próbáltak már fogást találni a legkülönbözőbb kormányzati sajtótermékek, elég itt csak az Origó kísérletétre gondolnunk, amivel a zaklatási vádat igyekezett, persze sikertelenül, a fiatal politikusnő nyakába varrni. Az akkori “ügyhöz” szervesen illeszkedik apja, Donáth László lekész ellen  indított hasonló tartalmú ügyészségi eljárás is, amiről akkoriban az evangélikus lelkész úgy nyilatkozott a Nészavának:

Aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette és folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt az ügyészség vádat emelt Donáth László evangélikus lelkész, ellen aki szerint itt is lánya a célpont.

Ilyen és ehhez hasonló támadások után egy valami biztosnak látszik, Donáth Anna minden arcába vágott kesztyűt felvesz, és nem futamodik meg egyetlen kihívás elől sem, nem mellesleg ezt bizonyítja eddigi Európai parlamenti képviselői működése is.

Megválasztva

Fekete Győr András a párt alapító elnöke az után, hogy szinte észrevétlenül szerepelt az ellenzéki előválasztás miniszterelnök jelölti megmérettetésén, lemondott. Az új elnök megválasztása  megtörtént, a győztes Donáth Anna első “elnöki” bejegyzése közösségi oldalán így szól:

Megválasztottak a momentum elnökének, köszönöm a támogatást.

“5 éve vagyok a Momentum aktív tagja, 5 éve az életem leginkább meghatározó része a közösség. Mostantól a kormányváltásig pedig elnökként szolgálhatom tovább a mozgalmat, és küzdhetek az igazságosabb, emberségesebb és zöldebb Magyarországért! A következő fél évben sok munka vár ránk, hiszen erős, az emberek érdekei mellett határozottan kiálló, és szerethető Momentum nélkül nincs kormányváltás. Amire égető szükség van, hiszen az ország nem engedhet meg magának újabb négy év fideszes kormányzást. A következő választás ugyanis sorsdöntő. Nem hagyhatjuk cserben Magyarországot, hiszen ez a mi hazánk is.”

A fenti szöveg is azt bizonyítja, hogy a politikus nem készül belesüppedni új pozíciójába és csak várni a sült galambra, Donáth Anna  méltó tagja lesz, ahogy ezt már Brüsszelben is bebizonyította, a mostanság egyre izmosodó honi női politikusok táborának.

(Kép: Népszava)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Momentum

About Author

Comments (4)

 1. PáLoS TReND

  TURULTIMÁTUM és ÁMEN!!!…- NINCS ALKU DONÁTHOKKAL és a NEMZETIDEGEN MOMENTUMOS ÁLOMGYILKOSOKKAL!!!

  ABSZOLÚT NEM RELEVÁNS, HOGY MAGYARORSZÁGON SAUL ún. LMBTQ (Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transz nemű, Queer) VÉGBÉLLÉNYEI és az IDEGRONCS DONÁTH ANNA ÁLTAL VEZETETT ÁLOMTOLVAJ MOMENTUM SAJÁT FERDE HAJLAMAIK SZERINT ÍRHASSÁK ÁT ÜDVTÖRTÉNETÜNKET!!!

  …MÁR AZÉRT SEM, MERT „HIVATALOSAN” MA MAGYARORSZÁGON NEM LÉTEZNEK/LÉTEZHETNEK ILYEN TALMUDISTA SÁRDARABOK; – HISZEN KIIRTOTTUK ŐKET (6-66-666 milliót?!) A CION-LIBERÁLIS HOLO-PROPAGANDA SZERINT!!!
  …MEG AZÉRT SEM, MERT A MAGYARORSZÁGI TÖRVÉNYESEN JEGYZETT 13 KISEBBSÉG (bolgárok, cigányok, görögök, horvátok, lengyelek, németek, örmények, románok, ruszinok, szerbek, szlovákok, szlovének, ukránok) KÖZÖTT NEM SZEREPELNEK…- TEHÁT SEM HIVATALOSAN, SEM FÉLHIVATALOSAN: NINCSENEK és/vagy NEM LÉTEZNEK!!!
  ILYETÉN, AKIK AZ Ő NEVÜKBEN HŐBÖRÖGNEK, HÁBOROGNAK, USZÍTANAK ÉS KAPNAK A MINDENKORI MAGYAR ÁLLAMTÓL ÉVENTE 100 MILLIÁRDOKAT ÉLETMENETÉRE, BUZI-VONAGLÁSRA, ISTENGYILKOSOK BETELEPÍTÉSÉRE, TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁSRA, NEMZETI JAVAINK KÜLFÖLDI KÉZRE JÁTSZÁSÁRA, SZABADKŐMŰVES BRANCS ÉLTETÉSÉRE ÉS FÉSZKELŐHELYÜK (MTA) FELLEGVÁRÁRA, SZEMITA TENYÉSZTELEPEK FINANSZÍROZÁSÁRA, SZEMITA SZÍNHÁZAK FENNTARTÁSÁRA, MAGYARGYALÁZÓ FILMGYÁRTÁSRA, DEVIÁNS EGYHÁZAK FELVIRÁGOZTATÁSÁRA, FAJFERTŐZŐ MOZGALMAKRA, RASSZBŰNÖZÉS FOKOZÁSRA; – AZOK MINDAMELLETT, HOGY TÖRVÉNYILEG ÜLDÖZENDŐ (ismert és közismert) BRIGANTIK; – MÉG KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSBAN IS ÉRDEKELTEK, AMIT ELŐRE KITERVELTEN, (A MAGYAR NEMZETNEK GIGÁSZI HÁTRÁNYT OKOZVA!!!) MAFFIA RENDSZERBEN KÖVETTEK/NEK EL …- TEHÁT: SZÜLETETT HAZAÁRULÓK!!!

  Nyílt titok és gennyláda, hogy ennek a fajta cion-liberális globalista mátrixnak VÉGE VAN!!!
  Az elmúlt hónapokban megtapasztaltuk/6tuk, hogy egy priuszos bűnöző miatt gyakorlatilag polgárháborús állapotokat és ún. civilizációs lepratelepeket alakítottak ki földünk szakrális helyein a már utolsókat rugó, álarcukat vesztő, szűzleány vért szörcsögő reptilián világ elit tagjai!!!
  Ugyan ennek a donorzabáló fajnak magyarországi szörnyetegeit látva és hallgatva; – szintúgy itt volt/van az ideje nemzettestünkből való kiégetésére!!!
  Vajon elméláztak valaha ezek a raccsoló és selypegő rémségek – persze ha egy ilyen színes-tangás civil aktivista, polgárjogi idióta „észt használni tudna”… –, hogy ha kivéreztetik a termelő, új értéket előállító őket élősködni hagyó gazdatestet, nem lesz azután…- és éhen fognak dögleni?
  Persze hogy nem.
  Ők a sohakinemirtott zsci-fi megélhetési sakálok mindig és mindenütt a saját gusztustalan képükre akarják cincálni a rendet, az épséget és a szépséget.
  …és itt eljutottunk haza, hogy kardot nyelve tapasztaljuk a dögkútból zabáló, családbarát felcsúti Kilakoltatott Magyarországán, Budapest szívében, a XII. kerületben a matuzsálem korú nem létező JÉZUS GYILKOSOK UNOKÁINAK a TURULEMLÉKMŰVÜNKET bontási, rombolási kísérleteit.
  Más variánsban kitoloncolását, átcímkézését vagy legutóbb: darabjaiban megszámozását… beolvasztás előtt stb.
  Ez is a tipikus mózesi formula része.
  Tehát többé nem a második világperzselésben kiirtatott hőseink emlékszobra lenne, nem, hanem valami szivárványos zászlóba öltöztetett torzó, hogy minden Magyarországon ragadt és osztódó génpotyadék boldog legyen.
  …hogy csillogón tátonghasson rengeteg ánusz, szikrázhasson a fény a húgycsövekből kiálló kötőtűkön…- mert éljen a Pride, a deviancia és igenis törhessen égig a sugár-hányás.
  Ez a lélekemelő szárnyaló szobor, maga a TURUL=TÉRÜL=TÁRUL a magyaroknak!!!
  IDE GÉNeknek: RÚTUL=TEREL=TÖRÖL!!!
  Jó hír, hogy több tízezer éves EGY=ÉGI=IGEi NAP=NÉPünk JEL…KÉPÉT, akik bántani merészelik; – végleg KIÍR(T)JÁK MAG(J)UKAT a VILÁGOK MINDEGYIKÉBŐL!!!
  ÁMEN = A MÉN.

  Szerrel és tettel PáLoS TReND

 2. […] A fiatal politikus ősszal az ellenzéki előválasztás és az elnök Fekete-Győr András lemondása után indult a párt elnökségéért, ám a Momentum kongresszusa Donáth Annának szavazaott bizalmat. […]

 3. […] A fiatal politikus ősszal az ellenzéki előválasztás és az elnök Fekete-Győr András lemondása után indult a párt elnökségéért, ám a Momentum kongresszusa Donáth Annának szavazaott bizalmat. […]

 4. […] Megvan a Momentum új elnöke! – “Nem hagyhatjuk cserben Magyarországot, hiszen ez a mi hazánk… […]

Szólj hozzá!