De ez tényleg így van. Régen még a nevét sem tudta leírni, valahogy mindig az Orbán Viktor aláírást rótta a fehér papír aljára egy közbeszerzést elnyerésekor.


De ma már ez a múlté,

a nagy kereszt a neve helyén mindent elárul a magánrepülőjéről. Lőrinc egymaga képes reggel a tükörbe nézni, és elhinni magáról, egy violin kulccsal meg tud szerelni egy Paks méretű gázkazánt.

Bármihez nyúl ebben a közpénzből hemzsegő pályázati rendszerben, az már azelőtt az övé, hogy egyáltalán kiírnák. Képes úgy vásárolni bármilyen céget, vállalkozást, hogy arról fogalma sincs mit is vett, és mikor!

És az a választékos beszéd, ahogy elmagyarázza a sikere titkát!

Lassan beemelik az oktatási rendszerbe a magyarázatát, hogy képes valaki analfabéta létére lassan a régió leggazdagabb embere lenni, és erről mit képes makogni.

És az az utólagos képesség ahogy ezt a tehetségét családjában képes továbbadni!

Ma már a gyermekei , vagy a testvére sem tudják honnan jön a közpénz, és azt alig győzik számolatlanul elkölteni a papa után nem megérdemelten.

Hiába na!

Ha valaki Orbán Viktorral együtt lopta a cseresznyét a TSZ búzamezőin, annak nagy jövő van megírva egy migránsoktól rettegő, rezsicsökkentéses nemzeti öntudatban.

Ehhez elég neki a véglény tudatával rendelkezni, és kell hozzá egy befogadó közeg aki elhiszi, egy ekkora seggfej lehet a maga esze után egy mindenhez értő stróman, ami csak csendes kuncogást vált ki a tál gulyáson vett választási csalás földjén.

A józan ész meg hiába toporzékol, neki most nem sok beleszólása van a honi tudat butaságába.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét