A Városi Kurír a hétvégén elsőként írt arról, hogy egy kis család segítséget kér, kislányuk súlyos beteg. Az édesapa a közösségi oldalán írt kétségbeesett sorokat, kérve az együtt érző emberek támogatását. Saját anyagi helyzetükben kilátástalan, hogy a kis tündéri lány gyógyításához szükséges feltételeket biztosítani tudják.

A hétvégén megmozdult az ország,

rengetegen osztották meg az apa segítségkérését, írásunk nyomán az RTL Klub tegnap este megrázó riportban mutatta be a család helyzetét.

- Hirdetés -

Hétfőn munkatársunk telefonon beszélt az édesapával,

aki most is ott van a kis Zoé mellett a kórházban. A kemoterápiás kezelés szombaton elkezdődött, hosszú folyamat lesz a kislány gyógyulása. Az orvosok szerint ha minden a legjobban megy, – szurkolunk, hogy így legyen – akkor is 8-10 hónap a kezelés időszaka. Ha jól reagál Zoé szervezete a kezelésekre akkor időnként hazamehet, és szerettei körében lehet. Ehhez azonban az orvosok által előírt otthoni feltételeket biztosítani kell.

 

Az édesapa köszönte a Semmelweis Orvostudományi Egyetem onkológiai osztálya orvosainak, dolgozóinak a segítségét, mindenki részéről kedvességgel, megértéssel találkozik. A kislány szerinte a legjobb kezekben van, bíznak abban, hogy sikerül leküzdenie a súlyos kórt.

A család Ömbölyben él,

Nyíregyházától még úgy 40 kilométerre. A rendszeres utazás onnan megoldhatatlan, a beteg kislány számára sok veszélyt rejthet magába. Az öttagú család számára az anyagi támogatáson túl, most az édesapa segítséget kér a következőkben:

  • a család fővárosi lakhatásának a megteremtése, olyan lakás, ahol a steril körülmények biztosíthatóak amikor Zoét kiengedik két kezelés között a kórházból;
  • az apa most a munkahelye által ideiglenesen adott gépkocsival közlekedik, de ez csak átmeneti megoldás. Szükségük lenne egy személy gépkocsira tartós használatba, amíg a fővárosi gyógykezelése Zoénak tart.

Az édesapa korábban sofőrként dolgozott, munkahelye megértő, de hosszú távon ezt nem lehet fenntartani. Mivel a felesége a két kisebb gyermekkel van ideiglenes fővárosi lakásukban, rokonoknál, így az édesapa az egész napját a kislány mellett tölti, önti belé az erőt, és lesi minden rezdülését.

A család hálás az eddigi társadalmi segítségért,

de mivel Zoé gyógyulása hosszú folyamat eredménye lehet, minden segítségért, adományért hálásak. Gondjuk van az anyagiakkal is mivel az apa keresőképtelen, továbbra is kérik, ha bárki tud segíteni bármennyi összeggel, az tegye meg.

Eddig is sokan segítettetek amit nem tudok kellőképpen megköszönni

-mondta meghatottan Zoé édesapja.

Aki megteheti bármilyen összeggel tud segíteni az utalhat a következő számlákra:

GONDOSKODAS ALAPÍTVÁNYI SZÁMLASZÁM
1174405820070098 OTP BANK

Közleménybe írni hogy Papp Zoé

Vagy ha külföldről szeretne valaki utálni az megteheti ezen a bankszámlaszámon

IBAN: HU80-10100716-33827000-01005001
BIC/SWIFT: BUDAHUHB
Papp Zsuzsanna

Fogjunk össze, segítsünk a családnak!

Mi magyarok, ha egy jó ügy érdekében összefogunk, akkor csodákra vagyunk képesek. Most egy kislány élete a tét. Adjunk neki esélyt a gyógyulásra, a boldog élethez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét