Orbán-szonda népéhez: akartok "szabadon" karácsonyozni? Mondjam a vírusnak, hogy "állj"? - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán-szonda népéhez: akartok “szabadon” karácsonyozni? Mondjam a vírusnak, hogy “állj”?

A szombat estét találták a legalkalmasabbnak arra, hogy megszondázzák az Orbán közösségi oldalát bújókat, hogy mi legyen karácsonykor: szabad gyülekezés, vagy maradjon a korlátozás. Azt nem közölték, hogy a koronavírus mit válaszolt.

Hirdetés

„Szeretnénk, ha mindenki korlátozás nélkül tudna találkozni karácsonykor. A kormány nyolc-tíz nap múlva hoz erről döntést”

– olvasható a kormány Facebook-oldalán.

A “szavazásra”, véleménnyilvánításra cirka egy hetet adtak

A teszt a kommenteket böngészve megosztotta az Orbán-funokat is….

“Tisztelt Miniszterelnök úr inkább ne! Értelmes józan ésszel mindenkinek tudomásul kell venni, hogy óriási nagy rizikót vállalunk, ha ez megtörténik. Minden embernek tudomásul kell venni, hogy ez az idő most nem az összejövetelek időszaka. Maradjunk otthon karácsonykor is!!! Ki lehet bírni, túl lehet élni. Az okostelefonok világában láthatjuk egymást.”

“Vannak dolgok amiket fel kell adni a jó érdekében. Inkább ne lássam hónapokig akit szeretek, mint soha többé.”

“akkor tehát,december 10-én eltűnik a vírus,hogy a karácsonyi vásárlás mehessen,majd januárban újra indul.”

“Mire jó ez az össze vissza színjáték? Az idő korlátoknak semmi értelme. És azt, hogy találkozzanak az emberek a szeretteikkel senki nem szabhatja meg!!! Ha eddig valaki beteg volt automatikusan kerülte mindenkivel a kontaktust. Ehhez nem kellett semmilyen királyi betegség. Ez a vírus itt van, majd megtanulunk együtt élni vele, mint az eddig ismert mindegyikével. A maszkok is feleslegesen van kötelezővé téve. Eddig is felvette az akinek olyas fajta betegsége vagy műtétje volt. Nem véd vírus ellen. Főként mutálódósoktól. Hiába van oltás, ha mutálódik a vírus, lásd influenza. Aki tart attól, hogy elkap bármit is az eddig is védekezett a saját belátása szerint.
Ha valamire köteleznek szabad akaratom ellenére, szerintem büntetendő és ember jogokat sért. Senki nem Isten, hogy el döntse nekem mi a jó. Minden korlátozás csak arra jó, hogy a Föld megtisztúljon az ember mocskától. Minden egyes korlátozás az emberek és a családok leépülését teszi lehetővé. Jó lenne ha a tájékoztatásokat és a korlátozásokat nem megfélelmítés módjára tennék! Megbünteti az embert mert nem fogad szót, mint egy kisgyerek? A vállalkozót mert az végzi a dolgát?”

“Kocsmákat nyissátok ki! Akkor lesz teljes a karácsony..”

“A kormány tudja mit kell tenni. Nem kívánság műsor ez. Mást szeretne a fiatal, mást a középkorú, mást az idősek. Próbáljuk meg elviselni egymást és túllenni ezen a nehézségen”

magamét

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Orbán-szonda népéhez: akartok “szabadon” karácsonyozni? Mondjam a vírusnak, hogy “állj”?

  • 2020.11.28 - 21:47
    Közvetlen hivatkozás

    AHogy az egyik hozzaszolo irta: az idosavok a legnagyobb baromsag – nem ved meg senkit sem, mert a virus nem ismer idot, teret, rangsort, eletkort – tamad, ahol es amikor akit tud! Most “zavartalanna, akadalymentesse” tenni a karacsonyi vasart – feler egy tomeggyilkossaggal! Nem egeszseges a kereskedore, nem az egyenre – az, hogy az ember megvegye a 16. sipolos kinai loszart fillerekert egy olcso aruhazban – semmi ertelme! Lehet, hogy azert a jatekert a sajat es a csaladja eletevel fizet. Megeri?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.