A Fidesz "zsebkultúrpápája" szerint Soros György a liberális Führer - Városi Kurír

Sorting by

×

A Fidesz “zsebkultúrpápája” szerint Soros György a liberális Führer

Mielőtt ismertetnék Demeter Szilárd ócska, undorító “magánvéleményét” – ami persze lehet neki és Őt minősíti- érdemes tudni, hogy arról a Soros Györgyről írta mindezt, aki zsidóként Magyarországon élte túl a holokausztot és aki több pénzt adott jótékonyságra, mint amennyi a száz leggazdagabb magyar vagyona összesen. Mindez ez nem hit kérdése, hanem tény.

Hirdetés

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója véleménycikket közölt az Origón, amelyben azt írja, Soros György most, élete végén eszmélt rá arra, hogy nem zseni, de a halál kapujában is önnön szobrát faragja.

Írni tehetségtelen, gondolatrendszere zavaros és inkonzisztens. Van annyira okos, hogy belássa: nem zseni. Ez lehet a legnagyobb fájdalma

– kockáztatja meg a múzeumigazgató, aki szerint az amerikai magyar milliárdos most

„egy világméretű sakktáblán tologatja a bábukat”, és mindeközben „tisztességtelen játékszabályok” szerint játszik.

Demeter Szilárd szerint Soros György útjában Magyarország és Lengyelország áll

Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni. A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók

– állapítja meg a PIM igazgatója. Szerinte

Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.

Forrás

Vámos Miklós író Facebook-posztban reagált:

“Kérem szépen, én megpróbáltam némi megértéssel szemlélni D SZ ámokfutását. Nem szóltam, amikor úgy döntött, álmából felébresztve is jobb novellát ír, mint az őt kritizáló szerzők (én még nem tartoztam közébük), cigaretta és kávé nélkül. Rendben, a kóros önbizalom nem bűncselekmény. De ez a nyilatkozata már az:

“Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója:
„Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos. Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.” Bárkinek megmutatom a BTK-ban a vonatkozó paragrafusokat. Most pedig üzenem neki, hogy ha elment az esze, hagyja ott felelős állását, takarodjon melegebb égtájakra, próbálja megtalálni, addig is fogja be. Vámos Miklós”

magamét

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.