Palkovics László nem akar elköltözni a Várból, fizetne többet is a kecóért

Hiába no, megszokta, hogy ha reggel kinéz az ablakon, a Vár kies utcaképe tárul a szeme elé. Az, hogy a népek megelégelték a Fidesz-regnálást a kerületben arra készteti, hogy inkább hajlandó mélyebben a zsebébe nyúlni, csak maradhasson a kiutalt lakásban.

Maradna és ezért hajlandó többet perkálni….

Megszólalt Palkovics László a Budai Vár önkormányzati lakásainak bérleti szerződéseinek a felülvizsgálatáról. A miniszter azt mondta az ATV-nek, boldogan találkozik is akár V. Naszályi Márta polgármesterrel, nyilvánosságra hozza a Várban lévő lakásának a bérleti szerződését és kész magasabb bérleti díjat is fizetni.

Még kedden beszélt arról Váradiné Naszályi Márta a hvg.hu-nak adott interjújában, hogy minden szerződést felülvizsgálnak elődjének nagy port kavaró bérlakás-botrányai után, de nem bosszúból, mert aki szabályosan kapott ingatlant, annak nincs félnivalója  V. Naszályi több mint húszévnyi fideszes regnálás után veszi át Budavár polgármesteri székét.

Mit szól ehhez V. Naszály Márta?

Akkor a polgármester arról is beszélt, hogy magát a jelenlegi, közvéleményt felháborító helyzetet kell orvosolni, és felváltani egy méltányos és igazságos renddel. Mert rendszerszintű változás kell, nem

„Bayer Zsolt-rendelet”.

Több Fideszhez köthető személy is bérel az I. kerületi önkormányzattól lakást a várban. Többek között Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Habsburg-Lotharingiai Mihály és Bayer Zsolt is. Palkovics az ATV-nak most elmondta, szívesen nyilvánosságra hozza a Várban lévő lakásának a bérleti szerződését és kész akár többet is fizetni.

Azt is hozzátette: “Szeretném kérni V. Naszályi Mártát, tegye már meg, hogy valóban az összes szerződést felülvizsgálja felül és hozza nyilvánosságra, de akkor például a volt MSZP-kormánybiztosét is, Baráth Eteléét is, és mindenkiét, politikai oldaltól függetlenül”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük