Pitlákság a köbön: Földes Eszter három előadását levette a Karinthy Színház új vezetése a repertoárról

A Karinthy Színház méltatlan helyzetbe került, miután kitalálója, megvalósítója és működtetője, Karinthy Márton meghalt. Abban a tudatban ment el a művész, hogy Földes Eszter vezetése alatt rendben lesz élete produktuma.

A regnáló betette a lábát, borult a terv…..

Hogy pontosan mi is történt, az alábbiakban foglaltuk össze:

Retorzió piti-módra….?

E-mailben értesült róla Földes Eszter, hogy három darabját is leveszik a műsorról. A Karinthy Színház nemrég kinevezett majd eltávolított művészeti vezetője az Instagramon azt írja, hogy a jövő évadban már nem játszhatja A bolond lány, A baba és A veszélyes forduló című darabokat.

“Ma reggel e-mailben kaptam általános tájékoztatást, amiben megírták a Művészeknek, mely darabok maradnak műsoron a Karinthy Színházban. Három darab kerül le a műsorról: A bolond lány, A baba és A veszélyes forduló.

Az új vezetés egyik tagja sem, valamint Karinthy Vera és Major Attila sem keresett meg.

Azzal, hogy megkaptam a Színház művészeti vezetői kinevezését, 5 darabomat vesztettem el

Két előadásomat én mondtam vissza, hogy legyen minőségi időm a Karinthy Színházban betöltött új feladatra, és most lekerült műsorról további három”

– áll a közleményben.

“Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek”

Vajon mi (ki) kényszeríti a különlegesen tehetséges, egyes esetekben zseniálisnak is nevezhető ősökkel -Frici, Cini, és Marci- rendelkező Karinthy Verát az egyre méltatlanabb helyzetek megteremtésére?

eötvös péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük