Újraéledt (fokozódott) a Fidesz-telefonhadjárat! Ezekről a számokról biztosan ők keresik! - Városi Kurír

Sorting by

×

Újraéledt (fokozódott) a Fidesz-telefonhadjárat! Ezekről a számokról biztosan ők keresik!

Már hetekkel ezelőtt jelezték az olvasók, hogy egy városi számról egy női hang azt állítja, hogy a baloldal javaslatot tett a parlamentben egyes vakcinák betiltására. Úgy tűnik, most újabb szöveggel erősít rá a Fidesz a “tárcsázások” számára.

Hirdetés

Célközönség: korhatár nélkül a “magyar emberek”

A Fidesz telefonos kampányt indított annak érdekében, hogy

„a magyar emberek ne higgyenek a baloldal »elbizonytalanító oltásellenes akcióinak«️, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat”.

-tudósít a Telex.

A legutóbbi akció elindulását a párt kommunikációs igazgatója, Hollik István jelentette be, aki akkor arról beszélt, hogy a baloldal azt a parlamenti határozati javaslatot sem vonta vissza, ami ellehetetlenítené a keleti vakcinák használatát, és azt is mondta, hogy

„Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz, elbizonytalanító megszólalások.”

A téma nem változott, csak az elán

A napokban ismét sokan jelezték, hogy a kormánypárt továbbra is intenzíven pörgeti a telefonos kampányt, néhányan hangfelvételt is küldtek nekünk a hívásról, melyben

„a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal”

oltásellenességéről informálódhatunk. Egészen pontosan erről a hívásról van szó:

Volt, aki nem először kapja a hívást,

„másodszor találnak meg vele”

– írta az egyik olvasó. Azt többen hangsúlyozták, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a telefonszámuk honnan van meg a Fidesznek. Az biztosnak tűnik, hogy többféle számról is érkezhet ilyen hívás, olvasóinkat például ezekről keresték:

  • +36 1 633 35 00
  • +36 1 550 01 54

A hívásban említett Gyurcsány Ferenc közleményben reagált a kampányra még áprilisban, a Demokratikus Koalíció elnöke azt írta a Facebookon, hogy

„Ha valóban én telefonálnék, akkor inkább megpróbálnám meggyőzni az embereket arról, hogy oltassák be magukat. Szívesen mesélnék nekik arról, milyen sokat gondolok mostanában édesanyámra, aki tavaly hagyott itt bennünket, hogy én mit mondanék ezekben az időkben neki. Ha most élne, dacára annak, hogy 87 éves lenne, könyörögnék, hogy oltassa be magát.”

A telefonos kampánnyal kapcsolatban a következő kérdésekkel fordult a Fideszhez a portál, amire egyelőre nem érkezett válasz, de ígérik, ahogy lesz indok, közlik:

  • Eddig mennyi embert értek el ezzel a kampánnyal?
  • Mekkora költsége volt eddig?
  • Meddig tart?
  • Milyen adatbázis alapján hívják az embereket?

Minden csap-esete

A Fidesz egyébként nemcsak telefonon, hanem online is elindított már egy nagyszabású kommunikációs hadjáratot, Karácsony Gergely múlt szombaton jelentette be, hogy indul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, a Fidesz pedig láthatóan készült már erre. A Karácsonyt Gyurcsánnyal összemosó videók terjesztésére nem sajnálták a pénzt, a videók pedig már többmilliós megtekintésnél járnak.

Kapcsolódó

Forrás

 

fidesz

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.