Kerítésen innenKiemelt hírek

Varga Mihálynak sikerült! Egy bejegyzésével magára rántotta a népharagot!

Varga Mihálynak sikerült! Egy bejegyzésével magára rántotta a népharagot!

Varga Mihálynak, aki nem mellesleg Magyarország pénzügyminisztere, úgy tűnik rinocéroszbőr van az arcán, lepereg róla a tényekkel alátámasztott kritika, kérdésekre nem, vagy arrogáns kioktatással terelve válaszol elfeledve, hogy a köz szolgája, aki az ország pénzügyéért felelős. Miután kiderült, hogy 10 közmilliárdot biztosított több olyan egészségügyi gyár létesítésére, amiből eddig nem valósult meg, -vagy, ha igen, az nem publikus- nagy mellénnyel számolt be az Egészségipari Támogatási Program 86.000 milliót felzabáló sikerességéről.

Előzmény

Hadházy Ákos járt utána, hogy miként alakult a Varga által átadott és közpénzből megfinanszírozott nemzeti “geotermikus erőmű-projekt”, végig járt több megjelölt helyszínt, ahol működniük kellene, és dokumentálta, hogy mit talált. Sokszor vetődött fel Kovács Imre neve.

“Érdemes végignézni, hogyan tájékoztatja Önöket, adófizetőket az a „vállalkozó”, aki csak a fentebb felsorolt beruházásokra 9,9 milliárd(!) forintot kapott Önöktől és az európai adófizetőktől (ebben nincsen benne minden „kisebb”, 100-150 milliós támogatás).

Érthetetlen amúgy, hogy Varga miniszter miért védi Imrét amnyira, és miért adott neki újabb másfél milliárdot fecskendőgyárra azok tán, hogy a geotermikus erőművekből nem lett semmi. Egyáltalán: mi abban a logika, hogy az orvosi eszközöket világszínvonalon gyártó Dispomedicort bedönti az állam, aztán horribilis pénzt ad egy csalónak egy év múlva, hogy építsen újat?”- írta Hadházy.

A fenti bejegyzéssel egyidőben….

Szinte percre pontosan Hadházy riportjával egyidőben az alábbi bejegyzés jelent meg Varga Mihály közösségi oldalán:

“Az Egészségipari Támogatási Program 86 milliárdnyi beruházást valósított meg, hiányterületeken hozott létre magyar gyártói kapacitást. Tegnap Székesfehérváron ezeknek a cégeknek szerveztek bemutatkozási lehetőséget. Van magyar egészségipar!”

A hozzászólásokból….

“Hogy is van ez a fecskendőgyárral meg a geotermikus erőművekkel ? Láthatóan a bácsi nem nagyon akar válaszolni, hátha ön megteszi. Itt lehet írásban is nem kell kamerába hazudni.”

“Hü, de korán tetszett kelni, es máris nyomkodja a telefonját, maga is egesz nap a facebookon log? mikor dolgozik? A maguk püspöke jol megmondta hogy a nép büntetés alatt van, és ez a magyarokra a legigazabb.”

“Csak egészségügy nincs!”

“Pénzügyminiszeter úr ! Most már azt is kommentálhatná , h miért nem biztosították térítésmentesen a lakosságnak azokat a teszteket amit a szavídő lejárta miatt , mintegy/ 5.milliárd = 5000.millió ft/ értékben most az adófizetõk pénzéből kell megsemmisíteni !! Gratulálok , igazán jó üzlet volt , és egészen sajátos ” egészségtámogatás “

“Egészségipar lehet, hogy van, csak egészségügy nincs!”

“Igen láttuk,hogy hány üres ilyen gyár van ,súlyos milliárdokból.Az még jó,ha benne vannak a gépek,csak nem dolgoznak(jobb esetben)”

“Kire bíztad a milliárdokat Varga? Erre a tetűre? Hol van az átadott gyár?”

“Maga ebbe fog belebukni”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Varga Mihálynak sikerült! Egy bejegyzésével magára rántotta a népharagot!

About Author

Szólj hozzá!