Sorting by

×

A gárdonyi fizető parkolót üzemeltető képviselő biztos, ami tuti, 1 hónappal előbb kezdi a szezont! – Ha nem lesz víz a Velencei-tóban, majd fizet a katasztrófa-turista?

Megrendítő képek kerültek a napokban a közösségi oldalakra a Velencei-tó állapotáról. A kiszáradó meder látványa nem csak a helyieket, az oda rendszeresen járókat, a nyaralótulajokat, de minden a környezete pusztulását megállítani akarót megbotránkoztatott és a megoldás keresésére ösztönzött. A kormány először kerek-perec azt nyilatkozta, hogy sajnálja, de nincs pénz rá, aminek “némileg “ellentmondani látszik az utóbbi héten kiosztott közmilliárdok tömege, majd “belementek”, hogy “elkezdenek foglalkozni a problémával” és rögvest bejelentettek egy gigantikus sportlétesítmény-építést.

A gárdonyi képviselő cselekvésre szánta el magát!

A Gárdonyi Közlöny beszámolója szerint:

“Egy hónappal hosszabb lesz a fizetős parkolási szezon a Pisztráng utcában

Egy olvasó hívta fel a figyelmet, hogy a Dávid Zoltán városi képviselő által üzemeltetett Pisztráng utcai területen a következő évtől már május 15-től fizetni kell a parkolásért.

A fizetős parkolási szezon így egy hónappal hamarabb kezdődik majd. Ezután az őrzés nélküli parkolóban összesen 3,5 hónapig kell napi 1000 forintos parkolási díjat fizetni a képviselő cégének, 7:00 és 20:00 óra között.

A kapott fényképen jól látszik a változtatás:

A képviselő cége 55.000 forint/év bérleti díjat fizet a városnak a parkolóért

Ez az összeg az idei év tanulsága szerint a szezon egyetlen napján megterül a részére. Az összeg annak ellenére is több éve változatlan, hogy a szerződés szerint az inflációval növelni kell(ene) a bérleti díjat.

A Pisztráng utca ezen része úgy lett fizetős parkolási övezet, hogy a képviselő a területre bérbeadására vonatkozó napirend tárgyalása során elmondta, nem parkolónak használná a területet.

A témában több bejegyzést is írtunk, a terület bérbeadásának körülményeiről szóló részletes írásunk itt olvasható, A „Megtelt Dávid Zoltán fizetős parkolója a hétvégén” c. fényképekkel ellátott bejegyzésünket itt találni.”

Ezt látta már?

A fotó pár nappal ezelőtt készült:

További “finomságok” a Velencei-tó partjáról….

 

Megrendítő képek kerültek a napokban a közösségi oldalakra a Velencei-tó állapotáról. A kiszáradó meder látványa nem csak a helyieket, az oda rendszeresen járókat, a nyaralótulajokat, de minden a környezete pusztulását megállítani akarót megbotránkoztatott és a megoldás keresésére ösztönzött. A kormány először kerek-perec azt nyilatkozta, hogy sajnálja, de nincs pénz rá, aminek "némileg "ellentmondani látszik az utóbbi héten kiosztott közmilliárdok tömege, majd "belementek", hogy "elkezdenek foglalkozni a problémával" és rögvest bejelentettek egy gigantikus sportlétesítmény-építést.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.