Vicces fiú ez a Hadházy Ákos!

Hadházy Ákos feltalálta a csőben a lyukat, a jól bevált “látványpékségek” mintájára “látványellenáll” és megpróbálja beadni, hogy markáns különbség van aközött, hogy valaki mikor és hogyan áll be az Orbán-sorba. 

Pedig azt hittük, ő más….

Jó volt elhinni, hogy Hadházy Ákos, az LMP eltiltott ex társelnöke, aki éveken keresztül kivont karddal küzdött a korrupció ellen tényleg színfolt a magyar politikai életben. A múlt idő azért van, mert hétfőn közösségi oldalán bejelentette, hogy beáll a Fidesz-sorba és még mórikálja is magát közben.

Szerinte a Fidesz 4 év múlva sem győzhető le demokratikus választással és arról értekezik, hogy noha színháznak és értelmetlennek tartja a jelenlegi parlamenti munkát, ráadásul korábban azt is mondta, ellenzékből nem fog politizálni 2018-tól, miért ül be mégis a parlamentbe és teszi le az esküt.

Az LMP-s politikus úgy fogalmazott:

„a jelenlegi, kormány által diktált keretek között már nem hiszek abban, hogy a kormány választásokon legyőzhető (kivétel persze egy mindent megrengető gazdasági összeomlás, ami nem kizárt, de az ellenzék nagy tévedése, hogy egy összeomlás esetén bemasírozhatnak a romokon – ahhoz a kétharmaddal a kormánynak is lesz egy-két szava)”.

Hadházy szügyében még pislákol a remény:

„Ha a kormány által diktált piszkos játékszabályok miatt nem lehet leváltani őket, akkor ezeket a szabályokat kell felrúgni.”

Ezek után fogja magát

és beáll (ül) a többiek közé, akik legalább elfogadták, hogy, ha prostituáltnak állnak, akkor létrejön a nemi aktus.

Ez az a sokat emlegetett “más politika”?

Hadházy Ákost minden pártbeli tisztségtől eltiltotta az LMP

Hadházy: Az LMP-frakcióban is ülnek olyanok, akik a Fideszt segítik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük