Városi Kurír

A napi fontos…

BlogbazárKiemelt hírek

A Semjén – Bayer praxisközösség

haziorvos
Hirdetés

A kormány még csak most akarja bevezetni a háziorvosi rendszer új elemét: a praxisközösséget, de az első már meg is alakult. Semjén Bayer féle.

Hirdetés
Hirdetés

Ez a Semjén-Bayer praxisközösség

Nem orvosok, nem orvosok… Ilyen apróságokon kár fennakadni! Főleg, hogy már el is kezdték a diagnózisok felállítását, ami minden orvosi munka kiindulópontja. Semjén egy fórumon a következő megállapításra jutott:

“Az országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence. Ők hárman orvosi értelemben véve is PSZICHOPATÁK.”

Természetesen nem mernék nyilvánosan senkit lepszichopatázni,

de ha kíváncsiak rá, hogy gyenge pillanataimban mi ötlik fel bennem: hát szerintem több van. És nem a felsoroltakra gondolok.

A konzíliumon részt vett Bayer Zsolt és a Pesti Srácok újságírója is

Hála istennek, mert így a lap tudósíthatott Bayer doktor ennél is lesújtóbb diagnózisáról:

“Bayer Zsolt szerint harminc évvel a rendszerváltás után az egész világ komplett meghülyült.”

A javasolt terápiáról még nem volt szó. Gondolom, legközelebb. Bár lehet, hogy megvárják az orvosi bérek emelését. De mielőtt ők vennék át az egészségügy irányítását, elöntött egy egészen újszerű érzés:

akkor már inkább maradjon Kásler. A tízparancsolatot és a hunokat már megszoktam.

vonat

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comments (2)

  1. Semjén tarthatna a saját pártjában némi vizsgálatot, és meglátná, hogy a pszichopaták száma meredeken emelkedik. Ha valaki ellentmond a fidesznek, azt lebüdösbunkózzák, lepszichopatázzák, és egyáltalán, az már nem ellenzék, hanem ellenség. A fidesz képtelen bármiféle párbeszédre, mert csak az létezik, amit ők kiagyalnak. Mindenkit lefikáznak, ledegradálnak, csak ők a szépek, a jók, és az okosok. De sebaj, jön ’22., és változnak a dolgok

Comment here