Sorting by

×

Budapest és Varsó megerősítést kapott az Európai Bizottságtól!

Amennyiben az Orbán-vezette kormány valamelyest is ad még az Európai Bizottság ajánlásaira, úgy jó hírt kapott Karácsony Gergely és Rafal Trzaskowski, Budapest és Varsó polgármestere – tudatta a hírt a magyar főpolgármester közösségi oldalán.

Európai Bizottság: Az önkormányzatokat meg kell kérdezni a Helyreállítási Alap felhasználásáról

“Rafal Trzaskowskival, varsói polgármestertársammal levelet írtunk az Európai Bizottságnak, amelyben a Helyreállítási Alap felhasználásáról érdeklődtünk.

A magyar önkormányzatok már többször világosan jelezték a kormánynak, hogy részt kívánnak venni a Helyreállítási Alap felhasználásáról szóló tárgyalásokon, hiszen az önkormányzatok azok, amelyek a leginkább kivették a részüket a járvány elleni védekezésből, ők nyújtották a legnagyobb segítséget az állampolgároknak.

Így tudnánk biztosítani, hogy a pénz olyan célokra menjen, amelyek az emberek érdekeit, az ország fejlődését szolgálják.

Levelében is ezt erősítette meg az Európai Bizottság is

A tagállamoknak a beadott dokumentumokban szerepeltetniük kell azoknak az önkormányzatoknak és civil szervezeteknek a nevét, amelyekkel egyeztetettek az alap felhasználásáról.

Továbbra is várjuk, hogy sor kerüljön a tárgyalásokra, mi állunk rendelkezésre. Arról pedig, hogy például mire lehetne költeni az európai uniós forrásokat ma 11 órakor fogok beszélni. Kövessétek élőben itt a Facebook oldalamon!”

 

csillagjegy, veszély,figyelmeztetés
illusztráció: V.K.
átver

Egy hozzászólás itt: “Budapest és Varsó megerősítést kapott az Európai Bizottságtól!

  • 2021.03.11 - 16:44
    Közvetlen hivatkozás

    miért nem lehet feljelenteni hűtlen kezelés miatt amit az unió járványra utalt az országnak ? és amit a nagyvezér ellopott…jogász vagy ügyvéd valaki intézkedhetne,mert mind belepusztulunk…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.