Koronavírus-kezelés: “a kormány egy superman jelmezbe öltözött palotapincsi – Most azonnal sort kell cserélni a vezetésben!”

A járványkezelés magyarországi mikéntjéről eddig is mindenkinek megvolt a véleménye, -néha pártállástól függően- de amit pénteken produkált a Müller-Orbán páros vezetése alatt álló grémium, az egyértelműsítette: teljes a káosz és nem csak oltási terv nincs, de az alapvető feladatok ellátásai is zökkenőkkel teli.

Szombati adatok:

7269 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 459 816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, derült ki a koronavirus.gov.hu oldalon közzétett adatokból. A szombat reggel publikált szám új rekordot jelent, korábban november 29-én regisztrált 6819 jelentette a csúcsot. 146 többségében idős, krónikus beteg hunyt el, így az elhunytak száma 15 765 főre emelkedett.

Az egészségügyi rendszert egyelőre az sem tudja tehermentesíteni, hogy az oltást megkapók száma az 1 millióhoz közelít.

Pénteki fiaskók időrendben:

Dr. Kunetz olvasatában a fentiek….

“Mi, magyarok, feketeöves válságkezelők vagyunk, bármekkora is körülöttünk a zűrzavar, nálunk a fejekben rend, a karokban erő, a szívekben lojalitás uralkodik”.- Orbán Viktor június 27.

Tegnap élőadásban nézhettük végig, hogy a kormány válságkezelése teljesen összeomlott.

Miközben a kormány harcias oroszlánnak próbál mutatkozni a csatatéren kiderült, hogy egy superman jelmezbe öltözött palotapincsi.

Olyan, egy ilyen kritikus helyzetben NEM megengedhető, hogy az oltási rendszer leálljon!

Az sem fordulhatna elő, hogy a bejelentett szigorítások részleteire másfél napot kell várni. Hiszen pontosan azért kérte a kormány a veszélyhelyzeti felhatalmazást, hogy cselekedni tudjon, ehelyett összeomlást látunk. Nem fog segíteni a helyzeten az sem, ha a biológia szakkörösöket is kirendelik, mert a szervezést, a józan észt, és a szakértelmet nem lehet pótolni lojális alkalmatlan vezetőkkel.

Most azonnal sort kell cserélni a vezetésben!”

csillagjegy, veszély,figyelmeztetés
illusztráció: V.K.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük