Éljen augusztus 20, az 500 forintos kenyér ünnepe!

Menekülnek a keresztények Magyarországra. Már csak mi vagyunk remény számukra (a remény hal meg utoljára, de meghal), a Nyugat elveszett, szegény üldözöttek csak itt találnak biztonságot, a nemzetközi balódal a sarkukban van. 2030-at írunk, Soros György százévesen is nagyon aktív, Orbánia elveszejtésére törekszik. Rab László szŰrreál összefoglalója a 31-es számú hétről.

A hülyeség hat (vagy hét)

A Minnerstájsz nagy, jövőbe mutató interjút adott (az én adófizetői pénzemből) egy amcsi agymanipulátornak, és reagált arra, hogy Biden elnök gengszternek nevezte (nem nevezte annak, bár nyugodtan megtehette volna). Ez minden magyar számára sértés, tette hozzá a Nagy Magyar Sutyerák (NMS), én teszem hozzá, hogy vért kíván. Közel az idő, hogy újra hadat üzenjünk az USÁ-nak, ezt százévenként egyszer minimum meg szoktuk csinálni. Úgy látszik, most megint eljött az ideje.

Mintha a hülyeségcunami olimpiai versenyszám lenne, úgy tombolt a héten Orbán a gyermekvédelmi, hazamegvédési stb. állatságaival.

A lehallgatási botrány várható következményei miatt hívták ide a széljobb amerikai média (pénzért megvehető) emberét, Tucker Carlsont, akinek már Szijjártó is elpenceghette (szerény nyolcvanmillióért) a hülyeségeit. Az interjú (a műfajt itthon a Mini teljesen kiüresítette) azokat a puffancsokat használta, amelyeket mi már fölöttébb jól ismerünk (Hazámocska = mennyország), új elem volt benne, hogy a jövőben majd idemenekülnek hozzánk a keresztények. Igen, tudjuk, hogy így lesz, barlangokban fognak lakni Szilvásváradon és Mátraverebély-Szentkúton, az LMBTQ-lobbi fogja őket üldözni, mert a nemzetközi balódalnak (akár egy papagáj, úgy ismétli a Mini ezt is) mindenkit el akar buzítani, de mi (Hazámocska = Kánaán) nem engedjük.

A Borkai-hagyomány

Kicsit már sajnálom is, hogy a közeljövőben meg fog bukni. Ki fog bennünket egy-egy munkás hétköznapon ennyi sületlenséggel szórakoztatni? Unalmas lesz az élet úgy, hogy Orbán Azerbajdzsánban, Kövér a Zöldfoki szigeteken lakik, Borkai pedig ősi magyar keresztény módra dugogatja a csikólátó szép lánykákat a Fidesz-jachton. Mely egyben a menekülő haszonleső bandát szállítja biztonságos vidékekre. Kínába? Dagesztánba? Bayer, mint kirgiz publicista? Szoktassuk magunkat a váratlan jövő fordulataihoz. Matolcsy, aki piros pöttyöt keresgél a sejhaján, amikor a japán jegybank elnökét arra kéri, küldjön neki jegyet a Sinkanszenre.

Bírom különben, hogy mindig megtalálják ezt a kereszténységet. Hogy annak nevében kell megvédeni Hazámocskát. És kitől? Hát tőlünk, magyar négerektől, nyilván.

Ebben a mesében a drogbáró templomba mén, s meggyónja bűneit. Hogy pédul kiskorában egyszer gombostűvel átszakította a cseresznyebefőtt tetején a celofánt, mire a drogbáró anyukája azt vette észre, hogy penészedni kezd a gyümölcs, odaadta ezért gyorsan a kis huncut gengszterivadéknak a befőttet; ilyen szörnyű bűnöket gyón meg a drogbáró, feloldozlak, fiam, mondj el hatszáz Miatyánkot. Saccperkábé így képzelik ezek a kereszténységet, ezt kell megvédeni a nemzetközi balódallal szemben, hozzunk hát törvényt arról, hogy nem szabad buzítani az oskolában.

Micsoda egy sutyerák ország lettünk már megint.

Kipchoge és Zápolya

A kérdés most már az, elhülyülünk-e mindahányan. Ez a tétje a 22-es választásnak. Akar-e ön és maga teljesen hülye lenni? Kérjük, válaszoljon nemzethy inzultációs lottószelvényünkre. Az első beküldők Sokol-rádiót kapnak Orbán Viktortól, meg ingyenes ugatási lehetőséget a Vadászkutya Világkiállításra. Ha csak kicsit szeretne elhülyülni, azt is lehet, szavazzon a Fideszre, azzal is a kereszténységet védi. Magyarország mennyország, egy orosz, egy kínai, elnézést, de most mindenki elmegy fingani. Kedves nézőink, a Fidesz választási programját hallották egy percben, Falucskai Ivett vagyok, hamarosan újra jövök, addig is nézzék tovább Eliud Kipchoge maratoni befutóját. A célszalag Magyarország határa, egyetlen színesbőrű migráns se jut át rajta, és az se zavarja meg önöket, nedves hallgatóink, hogy a magyar olimpiai csapatban már vannak mindenféle idegen hangzású nevek, Mita Disten Iszmailok is, és arra kérjük Manci nénit meg Lonci bácsit a választási B-középből, ne kezdjen itt magyarnégerezni meg arabmigrizni, mert a magyar néger nem úgy színesbőrű, és nem úgy nem magyar, ahogy a Minnerstájsz vázolni szokta. Erőt, egészséget, szeressük a rendőrséget, mely megvéd bennünket a migrációtól, az LMBTQKLGFT-től.

Kovács kutyái

Amúgy jól vagyok. Ennyire stüszi kormánya Magyarországnak még nem volt, s ebbe beleértem Zápolyát is, aki a tökét vakargatta, miközben az utánpótláskorú Lajos épp belefulladni készült a Csele-patakba. Augusztus 20-án ezt is megünnepeljük, a nagy nemzethy belefulladások persze nem lesznek benne az ünnepi programban, csak a győzelmeket ünnepeljük. A beszarások, erőlködések, nyögések és kapitulációk, melyekben hazámocskának ezer év alatt oly sokszor része volt, ezúttal kifelejtjük, Falucskai Ivett vagyok, most pedig két lakimí-reklám között nézzék meg egy percben, hogy nyerte meg Magyarország a második világháborút.

Opplahó, augusztus 20, az 500 forintos kenyér ünnepe. Korlátozás nyista, népünk nyalja-falja a másik hónalját az ünneplő tömegben, utána jön Kovács Vadászkutya Világkiállítása, még akkor is maszk nélkül történik a milliárdok besöprése, nem lesz másfél méteres távolság a repülőnapon sem, lélegeztetőgép-nagyhatalom lettünk, mert a földkerekség legtöbb horkolásgátlóját összevásároltuk, fel is borítottuk ezzel a légéppiac arányait, világelsők vagyunk ebben is.

Na, majd szeptember 13-a után, amikor vége lesz a nyárnak, kedves elvtársak, és hűvös szelek kezdenek járni, akkor jön el minden magyar (azaz a minielnök) számára az újabb lezárások világa. Utána jön megint a mindenki maradjon otthon, senkise menjen sehová. És aztán az egész így marad 2030-ig. Ne engem tessenek szidni, ha bejön. Ez volt a 31-es hét, Rétvári Bencét megtámadta a brüsszeli pisilős kisfiú. Indítsunk akciót a megsegítésére. Jöjjön a 32-es!

Kapcsolódó

7 thoughts on “Éljen augusztus 20, az 500 forintos kenyér ünnepe!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük