Gulyás miniszter nagy bejelentést tett: a háziorvosok béréhez is hozzányúlnak!

Gulyás Gergely kancelláriaminiszter újabb komoly bejelentést tett kedden a parlamentben: háziorvosokkal kapcsolatos szabályozást is készít a kormány, és ez “a jelenleginél kedvezőbb béreket fog lehetővé tenni” számukra.

A háziorvos nem orvos?

“Ez a törvény most nem a háziorvosokról szól. De a háziorvosok is sorra fognak kerülni, a háziorvosokra vonatkozó szabályozást is elfogad a kormány”

– jelentette be Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a parlamentben az orvosok rendkívüli bérrendezéséről szóló törvényjavaslat vitájában.

“A háziorvosok esetében nincs szükség ahhoz hasonló mértékű reformra, mint amit a járványhelyzet kezelése érdekében az egészségügyben szükségesnek tartunk”

– jelentette ki most a parlamenti ülésen Gulyás Gergely miniszter hangsúlyozva:

a háziorvosok esetében is a jelenleginél kedvezőbb béreket fog lehetővé tenni a szabályozás, amit a kormány elő fog terjeszteni.

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Gulyás miniszter nagy bejelentést tett: a háziorvosok béréhez is hozzányúlnak!

  • 2020.10.07 - 10:59
    Közvetlen hivatkozás

    Ez is a pedagógus béremeléshez lesz hasonló, nagy csinnadrattával bejelentett, több évre elhúzódó, a végén egyértelműen törvényt szegő emelés, egy kezdő pedagógusnak már bérkiegészítést kell adni, hogy elérje a minimálbért.. Nem megtiltani kellene a másodállást, hanem biztosítani a főállásban a megfelelő bért! Az osztrák bérek 55 %-ához viszonyítani?! Úgy emelni?! Megalázó, hogy itt tartunk!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük