Honnan tudná a kormány, hogyan élnek a magyarok, ha csak a saját lapjait olvassa, saját tévéjét nézi?

Folyik a verseny, kinek sikerül a főnök kegyeit remélve nagyobbat rúgni a melegellenes törvény ellen szót emelő autóversenyzőkbe.

Kemény meccs,

mert Deutsch Tamás magasan kezdte: simán lenácizta Vettelt. Ez azért szép, mert épp a valódi nácik voltak azok, akik koncentrációs táborokban gyilkolták halomra a melegeket is. Nekik nem sárga csillagot, hanem rózsaszín háromszöget kellett viselniük, de ugyanazt kapták érte.

A nácizással Deutsch már egyszer nagy sikert aratott, amikor ugyanezt tette a Néppárt elnökével. A Néppártból azóta ki is zárták a Fideszt. Kíváncsi vagyok, Deutsch most honnan akarja kirúgatni magát és barátait, megadva hozzá a kezdő sebességet.

Valaki szólhatna neki, hogy nem kell annyira iparkodnia. A csúszdát felesleges szappanozni.

Ehhez képest Kovács Zoltánnak tényleg össze kellett szednie magát, hogy mondjon valami ütőset

Így sikerült:

„Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok!?”

Jó kérdés. Ennél már csak az a jobb kérdés, honnan tudná a kormány, hogyan élnek a magyarok? Ha t.i. tudná, akkor nem gondolnák, hogy az ország legeslegfontosabb, legégetőbb, népszavazást követelő magyar sorskérdése – na mi? Hát a nemátalakító műtétek ügye. Amelyeket már a jelenlegi törvények szerint sem végeznek el kiskorúakon. És a (nagyon csekély számú) felnőtten is

csak orvosi és pszichiátriai szakvélemény alapján, annak az országos gyógyszerészeti intézetnek a hormonkezeléshez való hozzájárulásával, amelyet a kormány megfelelőnek tartott a millióknak szánt vakcinák engedélyezésére. Arra igen, egy nagyon ritka műtét engedélyezésére nem.

De tényleg, honnan tudná ezt a kormány?

Honnan tudna bármit, ha egyszer csak a saját lapjait olvassa, saját tévéjét nézi? Én már egyetlen köztévé híradó után is határozottan érzem magamon a hülyülést. Belegondolni is rossz, velük mi történhet!

Forrás

Kapcsolódó

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük