Életbevágó! A kínaiak elismerték, hogy vakcináik „hatékonysági foka nem túl magas”!

Érdekesnek nem mondható, hogy ezt a hírt nem harsogja az Orbán-média, mi több még mindig attól hangos, hogy a baloldal oltásellenes, mert óvatosságra int az orosz és a kínai, még hitelt érdemlően be nem vizsgált oltóanyagokkal szemben. Aztán tessék: a kínaiak azt közlik, hogy vakcinájuk „hatékonysági foka nem túl magas”. Akik megkapták, hamisan hiszik, hogy védettek, ahogy azt a magyar ez ügyben megszólalók állítják, így a talmi bátorság-érzettel veszélyben van az életük.

Szólaljon meg az Orbán-Müller páros!

A kínai betegségvédelmi és megelőzési központ vezetője maga jelentette ki, hogy vakcináik mégsem olyan hatékonyak, ahogy azt eddig állították – írja a SZMO, az AP hírügynökség nyomán.

Gao Fu szombaton Csengtu városában vett részt egy konferencián, ahol azt mondta:

a kínai vakcinák “hatékonysági foka nem túl magas.”

Az igazgató külön nem tért ki arra, hogy konkrétan mely kínai gyártók vakcináiról beszél – így a Magyarországon használt Sinopharm neve sem hangzott el. Arra viszont igen, hogy

jelenleg is hivatalos megfontolás alatt áll a különböző vakcinák mixelésének gondolata, ezáltal növelnék hatékonyságukat.

Ezzel kapcsolatban nem osztott meg bővebb információkat,

ám utalt az mRNS vakcinákra, amelynek úttörő jellegét méltatta, egyben elmondta, hogy a kínaiak sem hagyhatják figyelmen kívül az új vakcinatípus előnyeit. A kínai vakcinák ugyanis a hagyományos oltások közé tartoznak – egy inaktivált SARS-CoV-2 vírusokat tartalmazó elegyet adnak be.

Mindez azért is érdekes, mert Gao korábban nem nyilatkozott túl biztatót az mRNS-alapú vakcinákról:

decemberben például még aggodalmát fejezte ki a nyugati oltások mellékhatásaival kapcsolatban.

A kínai állami média és a kínai tudományos blogok zöme is azon volt, hogy megkérdőjelezzék a Pfizer-vakcina hatékonyságát.

A szakértők szerint a különböző vakcinák keverése növelheti a hatékonysági fokát

Ennek érdekében jelenleg is folynak világszerte a kísérletek és tesztelések, ezek közül a legnagyobb figyelem a brit tudósokra irányul:

egy kutatócsoport jelenleg is azon dolgozik, hogy a Pfizer és az AstraZeneca vakcináit hogyan kombinálják össze a lehető legmagasabb hatékonysági fok eléréséhez.

Kínában a beadott oltások száma lassan eléri a 100 milliót: április elejére 34 millióan kapták meg a vakcina mindkét adagját, 65 millióan az elsőt.

Ezek után az Operatív Törzsnek, a miniszterelnöknek és az orvosoknak, akik a nevüket adták ahhoz a kampányhoz, amit azért dübörögtetett a magyar kormány, hogy hajlandók legyünk beadatni maguknak a kínai vakcinát, minimum hamut szórva a fejükre kell bocsánatot kérni a megvezetettektől és a konzekvenciát levonva felelősségre vonni azokat, akik beszerezték, jóváhagyták, bizonyították, hogy minden rendben van vele.

De mindez előtt

tájékoztatni azokat, akik kínai vakcinával “oltakoztak”, hogy vegyék semmisnek a védettségükről eddig szajkózottakat és haladéktalanul biztosítani nekik a megfelelő, bevizsgált, kombinálásra alkalmas vakcinát.

5 thoughts on “Életbevágó! A kínaiak elismerték, hogy vakcináik „hatékonysági foka nem túl magas”!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük