Megint fürkészek, portyázók lestek teherautókat…

És nemhiába: lepottyant innen-onnan vagy kétmillió vakcina – maga Orbán Viktor jelentette be pénteken, mint a „jó híreket” Napólajos elvtárs a kaposvári Állatfarmban… Igaz, ott a jókat rossz hírek is követték, de ami késik, nem múlik…

Azóta megjelentek más hírek – nyilván álhírek! – arról, hogy újra bekéredzkedtünk az EU oltási programjába. Állítólag már szeptemberben!

Ez azonban kizárt: két-három napja maga Gulyás Gergely dicsérte Orbánia döntését, hogy kiszállunk az EU vacak programjából. Orbán meg ugyancsak pénteken azt is mondta, hogy „a magyar” nehezen kiismerhető, de komoly, felelősségteljes nemzet.

Tehát kizárt, hogy amiről egyszer Orbánia komolyan és felelősségteljesen döntött, azt csak úgy megváltoztatták volna! Ráadásul titokban – a feltételezés is nevetséges, alighanem megint Soros keze tette be a lábát.

Ahogy a vagy 5 milliárdot érő(?) tesztek 200 millióért való megsemmisítése is nevetséges vagy inkább fölháborító álhír – ilyesmik terjesztése az usákok érdeke, akik bele akarnak avatkozni Orbán belügyeibe, valami orosz(!) nevű – Magnitszkij – törvény alapján..! Valójában nyilván háttérhatalmas törvényről, netán pirézről lehet szó.

Olyan hazugság ez, mint mondjuk amilyet a 60 évesnél idősebbek kínai vakcinával való, szinte erőszakos oltásáról regéltek odaátról, s regélnek bérencek ma is…

Na meg amit valami „lélegeztetőgép-bizniszről” hantáztak a nemzeti-konzervatív-keresztény kormány ellenségei..! Meg késlekedő intézkedésekről – mert vannak, akik csak károgni tudnak, köszönetet rebegni, hálálkodni nem…

Orbánia „okos és felelősségteljes” nemzete nem kéredzkedett vissza sehová: nem szokása ez „a magyar embereknek” – nem véletlenül vagyunk ott a Türk Tanács ülésein.

Nem: a bölcs Vezető megint kiküldte fürkészeit és portyázóit, hogy lessék a teherautókról lepottyanó vakcinákat.

„Szereztek” is így vagy kétmilliót.

Hogy mennyire nincs szó semmiféle „visszakéredzkedésről”, visszakönyörgésről, azt onnan is lehet tudni, hogy utazó futsalosunk, Orbánia „diplomáciájának” vezetője közben sikeresen tárgyalt kínai és orosz üzleti partnereivel, aminek eredményeképpen a majdan épülő magyar gyár kínai és orosz licenc alapján fog magyar vakcinát gyártani!

Erről a hatalmas sikerről Sorosék a pirézekkel együtt nagyokat hallgatnak!

Kérdezhetjük persze, kinek fogják gyártani azokat a vakcinákat, de tudjuk a választ: nekünk! Az EU belepusztul majd a nyugati vakcinákba, de addig se enged be minket: tegye csak, a végén nem Soros, nem Brüsszel, hanem mi fogunk nevetni..! Mi, a nehezen kiismerhető, de komoly és felelősségteljes nemzet tagjai.

S miközben Orbánnak köszönhetően folyamatosan megmentenek mindenkit, aki hagyja magát, zajlik ám az orbániai kulturális élet:

a méltatlan kezek bitorolta „Kertész Imre Intézet” szervezésében Pilinszky 100 emlékévet rendeztek. A záróeseményen kurzusművészek, NER-lovagok társaságában megjelent maga Schmidt Mária és Demeter Szilárd is…

„Bocsáss meg, Pilinszky – de előfordult ez másokkal is: például Petri Györgyre is ráakaszkodtak. A NER-handabandával, hazudozásokkal és szemérmetlen rablásokkal igy teljes a szégyenünk.”

Neked végül is nem tudnak ártani, ahogy Petrinek és más nagyságoknak sem. Csak mi tudjuk, mi emlékezünk arra, míg élünk, hogy mindez jelenlétünkben megtörténhetett – s feloldozást nekünk nem ad más, csak a halál…

Kapcsolódó

 

Megint fürkészek, portyázók lestek teherautókat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest