Connect with us

Tech - Tudomány

Mi történt a Facebook Messenger? – Mi a bibi?

Megosztás

A hibajelentő oldal hozzászólásai alapján nem kizárt, hogy egy hibás frissítési kód okozhatta a zavart a Facebook rendszében. 

facebook
Megosztás

Nemzetközi szinten problémák léptek fel a Facebook chatfelületén. A probléma csak számítógépen keresztül jelentkezik, az applikáció hellyel-közzel továbbra is működik.

A chat-ablak folyamatosan ugrál

Szerda kora délután többen is tapasztalhatták, hogy a Facebook Messenger furcsán viselkedik számítógépen keresztül. Ellenőrzésképpen mi is beléptünk saját oldalainkra, és mindegyikünknél ugyanaz a hiba jelentkezett:

A megnyitott chat-ablak folyamatosan ugrál, és felfelé teker a beszélgetésben. Habár sikeresen továbbítja az üzeneteket, a választ már nem feltétlenül fogja megmutatni, mert egyszerűen képtelenség a beszélgetés aljára tekerni. De egyik kollégánk például elküldeni sem tudta az üzeneteit, és sokan meg sem kapják azokat az ismerőseiktől-írjta a Blikk.

A Downdetector oldal csak akkor jelenti, hogy probléma áll fenn bizonyos internetes szolgáltatásokban, ha a jelentések száma jelentősen meghaladja az adott napszakra jellemző mennyiséget. Jelenleg a Facebook Messenger áll az élen, a probléma tehát nem csak Magyarországon jelentkezett.

Egyelőre semmi nem segít

facebook

Többen próbálták a böngészőben a sütik és a gyorsítótár törlését is, azonban ez sem oldotta meg a gondokat. A hibajelentő oldal hozzászólásai alapján nem kizárt, hogy egy hibás frissítési kód okozhatta a zavart a rendszerben.

Van a hol mint nem adnának ezért a gondért:

facebook

Szerző