Amit küldenék, azt nem szokták karácsonyfára rakni… – Novák Katalin fenyődíszítős-ötlete kiakasztotta a kommentelőket

A kommunikációs stábban jó ötletnek tarthatták, hogy Novák Katalin karácsonyfadíszeket gründoljon a nép egyszerű gyermekeitől a Sándor-palota fenyőfájára. Több szempontból is hatásos, hiszen sokan vannak olyanok, akik tetőtől bokáig megtisztelve érzik majd magukat, hogy a “nemzet fáján” lóg a díszük és az sem utolsó, hogy még az unokáknak is mesélheti az adományozó, hogy részese lehetett a nagyi a “nemzet  adventi ünnepének”. Készülhetnek majd fotók, videók az áhitatról, amin ott pózolnak a regnáló előljárói, akik párás tekintetüket pont a küldő függőjén legeltetik.

“Felhívás – Díszítse Ön is a Sándor-palota karácsonyfáját!”

A pikantériát fokozza, hogy Novák köztársasági elnök ajánlásában azt tanácsolja, hogy postán küldje el, aki nem akar a Várba felcaplatni. Ez az attrakció különösen orcátlannak tűnik akkor, amikor temérdek postahivatalt zártak be, így nagyon elszántan kell akarni teljesíteni a felhívást, mert keresztül-kasul kell utazni a várost, kivárni a sort, míg a postáskisasszony rányomhatja a pecsétet arra a bizonyos “nemzeti karácsonyfadíszes dobozra. Ezután jön a feketeleves 2.0: a feladásért fizetni is kell, nem is keveset.

És, hogy kinél landol a postaköltség? Hát persze, hogy Orbán Viktor miniszterelnök sógoránál, Tiborcz Istvánnál, aki valamilyen rejtélyes okból “kimentette” magának a csomagszállítás-projektet a Posta-portfolióból.

De menjünk sorban….

Novák Katalin közösségi oldalán szombaton este jelent meg az alábbi bejegyzés:

“Felhívás – Díszítse Ön is a Sándor-palota karácsonyfáját! December 13-ig várja a Sándor-palota személyesen vagy postai úton azokat a díszeket, melyek a Szent György téren felállítandó karácsonyfát díszíthetik.

Elérkeztünk advent második vasárnapjához, ebben az időszakban nemcsak szívünkben készülünk az ünnepekre, hanem otthonunkat is díszbe öltöztetjük. Így tesz a Sándor-palota is, mely története során először várja határon innen és túlról érkező karácsonyi díszeket.

Legyen részese Ön is a Sándor-palota mindennapjainak, díszítsük közösen a palota karácsonyfáját!

A karácsonyfadíszeket személyes vagy postai úton várjuk 2022. december 13-ig az alábbi címen: Sándor-palota 1014 Budapest, Szent György tér 1.”

A hozzászólásokból….

„Számíthatnak rám azok a magyarok is, akik a többség számára láthatatlan helyeken, rossz körülmények között élnek. Ott leszek közöttük, leülök a sámlira, meghallgatom és képviselem őket.”
mondta a mi Katink, majd kacsintott és aláírta a szociális törvény módosítását. Bajusz nincs, de minden más változatlan. Köszi Kati!”

“Kegyelmes asszonyság, kendnek elmentek otthonról. Koldustól kér alamizsnát? Nem futja a köztársasági elnöki tiszteletdíjából? A kizsigerelt néptől akar tarhálni? Hát én javallom kendnek, hogy röstellje el magát, de nagyon, maga nemzety golyóstoll! Még hozzátennék egy megjegyzést. Kegyelmes asszony, emlékszik-e még a németországi éveire? Segítek. 2010. október 25. Amikor azt írta, hogy milyen szerencsésnek érzi magát, hogy nem kell röhejes bérért az egészségügyben, vagy az oktatásban robotolnia. Nos, most kendnek röhejes a bére. Röhejesen sok. És ráfér az arcára a koldulás.”

“A sajátomat sem diszitem idén, mert nem futja! Aranyáron tudtam venni jó vizes tüzifát, mert a hatóságiáras erre a télre már nem lesz! Rettentően izgat hogy ha azon a fán semmi nem lesz, legalább pont úgy fog kinézni mint nagyon sokunké.”

“Ez most valami vicc igy kozvetlenul a szegyenletes szocialis torveny alairasa utan? Ez milyen moral?”

“Amit küldenék, azt nem szokták karácsonyfára rakni…”

“Esetleg rá lehetne akasztani az OV22 fülbevalókat, nem igaz, kedves Elnök asszony?”

“Postai úton? Alig van posta. Meg még fizessenek is a feladásért?”

“Már részesei vagyunk a Sándor palota mindennapjainak ( akaratunkon kívül) : Mozi és sminkszoba is van Novák Katalin 278 millióért felújított rezidenciáján”

“Vigyen mindenki sárga csekket, villany- vagy gáz számlát! Szépen mutatnak majd a fán.”

“Ez már megint milyen baromság? Remélem elárasztják olyan kreatív díszekkel, amilyeneket sokan szívesen látnának lógni a fán!”