Orbán szádzsuja többet árul el a miniszterelnökről, mint azt szeretné! – Ekkor és ezért tűnik el a politika süllyesztőjében…..

Először is tisztázzuk, mi a szösz a szádzsu? Nagy múltú, a Jin-jáng elv és az 5 elem alapján kidolgozott energetikai térkép felállítása és az abból való olvasás tudományát nevezik szádzsunak. Koreai dolog, ezt tanult emberek készítik, a koreaiak pedig igen gyakran veszik igénybe. Nem jóslat, nem horoszkóp, sokkal inkább elárulja, hogy teheti jobbá az ember az egészségét, a másokkal való kapcsolatát.

Orbán Viktor 2020-as átfogó, alap szádzsuja

Jó a memóriája, főnök (vezető) típusú ember. Hirtelen haragú, alapvetően nem agresszív, de hirtelen felindulásból képes az lenni, hisztériás is olykor. Jól átlátja a dolgok működését, okos ember, de sok esetben túlpörgeti a terveinek megvalósítását, amelyek kicsúszhatnak /ki is csúsznak a kontrollja alól. Amolyan „utánam a vízözön” karakter.

Annyira sok a bírvágy benne, hogy képtelen a következményeket mérlegelni, inkább nem is foglalkozik azokkal.

Nagyon makacs, a saját világában él, nem tűri a korlátokat, és nem hallgat másokra, a bizalmasainak feladata van, ő rendezte így, az irányítást nem adja ki a kezéből. „Házőrző alkat”, ezt úgy kell érteni, hogy amit a magáénak gondol, azt foggal – körömmel védi. Számára a föld, a terület, mint a birtoklás tárgya, nélkülözhetetlen, az adja a biztonságérzetét. Ahogy kinéz, ahhoz képest hűséges pár emberhez. A körülötte lévő emberek ártanak neki, mint embernek.

Több személy veszi körül, „kígyók” , és egy „kutya” . Ők a bizalmasai. A kutya, nő, vagy nagyon feminim férfi, remek, aprólékos tervező. Semmiképp sem a felesége, bár ezt a pozíciót tölti be.

A kígyók viszont agresszívek, ők ugrasztják az embereket egymásnak, villás nyelvükkel szórják a mérget a más véleményen lévőkre, és hazugsággal szereznek pártolókat. Ugyanezt teszik a hatalom tágabb köreiben is, hogy a bizonytalanság, és a félelem mindenkiben ott legyen, ne legyen a kegyeltség sem biztos.

Tiszta szívből indult, forradalmár alkat volt, de a személyisége eltorzult, már nincs sem tisztaság, sem őszinteség benne

Mások helyzetét átlátja, de ez nem jelenti azt, hogy empátiából esetleg jót tenne, bár az igaz, hogy biztosan vannak olyan emberek, akik joggal hálásak neki.

Konstans szorongásban szenved. Üresség érzés van a lelkében. Amikor az életének át kéne fordulnia egy másik szakaszba, arra képtelen, ezért kettős életet él, emiatt szenved.

Sok benne a nehézséget legyőző energia, emiatt türelmes ha muszáj, nagyon sok benne a bírvágy, de legalább ugyanannyi a szorongás is. Amikor nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, olyankor nagyon sok stresszt kap, emiatt őrült dolgokat tesz.

Paranoid eredetileg is, de az nem túl súlyos, ellenben Hyperthymiás  (kórosan emelkedett hangulat) ember, ebből gyakran válik Bipoláris zavar. Az ő esetében ez már megtörtént. Skizofrénia betegségre is hajlamos.

Energetikailag a szádzsuja instabil,

egy elem teljesen hiányzik, azaz önmagát kontrollálni nem tudja, a törvényi kereteket nem tartja be, nem is érzi ezeket betartandónak. Amolyan értelmetlen nyűg számára az is, amikor látszatból úgy kell tenni, mintha… Pénz orientált ember, nem érdekli a tevékenysége társadalmi haszna, kára, úgy véli, hogy a pénz a hatalom, és a siker egyben.

2020-ban tevékenységszegény időszakát éli. Nem etikus, és másoknak eszetlen módon ellentmond

A családjában szomorúság van, illetve baj történik. Lévén ez magánügy, ennek természetét itt nem fejtjük ki. Idegrendszeri és kardiológiai eredetű betegségek előfordulhatnak. Ez az év nagyon erős, de nem kedvező energiát hoz az életébe, semmilyen részben sem engedi mások érdekét, akaratát, jólétét érvényesülni. Az ő életében ilyen periódus egyébként gyakran előfordul. Szabados nemi életet él.

Negatív irányú változás történik az életében akkor is, ha ezt kifelé eltitkolja. Az idei év nem jó neki emberi kapcsolatok terén, és egészségügyi szempontból különösen nem az. Pletyka, kinevetés, gúny okozza részben, hogy az idei évben a mentális, és a fizikai egészsége is meggyengül. Az előbbi nem ebben az évben kezdődött, jóval régebben.

Ezek a külső kritikák, csak részben rontanak az állapotán, mert alapvetően kitörni akaró, és tudó karaktere van, ezért az őt érő kritikákat többnyire nem veszi fel, építő jellegű kritika számára nem létezik.

„Több kígyója van.” „Mérgezett nyelve van a kígyónak” , villás, elágazó, ezzel fejezik ki, ha valaki ide ezt mond, oda azt mond, majd nézi örömmel, hogy konfliktust teremtett ezzel.

Ezek más személyek körülötte, akiket ő helyezett ebbe a pozícióba. A kígyói dokumentumokkal ügyeskedtek, ezeket meg lehetne fogni, úgy ő maga is pozícióját vesztené. Egyébként a kígyói minden további nélkül használnának fizikai erőszakot is, míg a kutyája, és ő maga nem.

Végső soron a kígyói viszik romlásba. A kutya, és ő, meg akarja tartani amijük van, míg a kígyók túl erősekké válnak. A „kutya”, aki az ő hatalmával bír, rendkívül lojális hozzá. Az az illető tervezi a dolgait, egész a végeredményig.

2026 lesz az az év, amikor leköszön. Ez egy nem kimondottan látványos vég lesz, bár vég, az kétségtelen!

A választásik közeledtével itt a 2021-re érvényes szádzsu: mit hoz és mit visz Orbánnak?

A szádzsut készítő mester továbbra sem tud semmit a magyar politikai aktualitásokról. Ezzel egészítette ki a fenti átfogó elemzést:

Orbán karrierje végéhez közeledik a „járó” energia, ami évente változik meg. Úgy fogalmazott, hogy

eddig a saját szája íze szerint tehetett mindent, de idén ez megváltozik, az egyik támogatója magára fogja hagyni. Olyan szabályok és törvények „kaszálják le” amelyeket eddig nem kellett betartania. Csorbul a becsülete. Ez vezet a karrierje végéhez.

A kígyó a „kaszálóhoz” csatlakozik és a kutya „átalakul”.

Ez a folyamat ennek az évnek a második felétől kezdődik és a jövő évben még tart. A következő dátum, amikor komoly esély van rá, hogy véget ér a karrierje, az továbbra is 2025-2026, ahogy az eddig is látszott.

A poszt magyarsága azért olyan amilyen, mert  csak szerkesztettük, és nem akartunk változtatni a szövegen(a szerk.)

Forrás

 

orbán

2 thoughts on “Orbán szádzsuja többet árul el a miniszterelnökről, mint azt szeretné! – Ekkor és ezért tűnik el a politika süllyesztőjében…..

  • A szadzsunak nagyon komoly multja van (tobb, mint ezereves) es utmutatast ad az embereknek a varhato eletukben. Amit ezekbol a szakerto emberek kiolvasnak, az tulnyomoreszt igaz es bekovetkezik. Mivel neha kicsit dodonai is a jovobe latasuk, az, hogy orban 2026-ig megmarad a porondon, az egyaltalan nem azt jelenti, hogy jovore megvalasztjak, sokkal inkabb azt, hogy a szamonkeres miatt meg nagyon sokaig kell vele szamolnunk, es neki kell atadnia a kovetkezo kormanynak a hatalmat is. Szoval ez a dolog nagyon is egy lehetseges forgatokonyv – bizzunk benne, hogy igy is tortenik.

  • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük