10-20 ezerért azonnal megtudható, központilag talán ősszel vizsgálják, hogy védett-e a kínai vakcinával oltott!

Elképzelhető, hogy ősszel a Semmelweis Egyetemen  “a védettséget figyelő, vagyis az antitest kimutatására irányuló vizsgálatot kezdeményez” – mondta Merkely Béla rektor a Népszavának arra a kérdésre, hogy készülnek-e tesztvizsgálatokkal ellenőrizni, hogy a hazai beoltottakban ténylegesen termelődnek-e antitestek.

Legfontosabb az emberélet?

A kormánymegszólalók fennen hangoztatják, hogy elsődleges szempont megvédeni a magyarok életét. Erre remek lehetőség nyílna, ha a jelentkezőknek ingyenesen és gyorsan biztosítsanak lehetőséget egy ellenőrző vizsgálatra, ami a beadott vakcinák hatékonyságát igazolja. Különösen fontos ez annak fényében, hogy a kínai vakcináról a gyártó ország egészségügyi felelőse állította, –majd finomította– hogy nem tudja azt, amit ígért.

Dr. Kunetz Zsombor ajánlata

Bármelyik vakcina esetében előfordulhat, hogy az oltott szervezetben nem alakul ki megfelelő védettség,

ami azt jelenti, hogy a védettség talmi érzésével lazítani kezdő ugyan olyan veszélyben van, mintha be sem oltották volna. A megkapott vakcina hatásossága az ELISA-teszt nevű, nagy pontosságú laborvizsgálattal mutatható ki – mondta a Népszavának Rusvai Miklós virológus.

Ez magáncégeknél végeztethető el, jellemzően 10 és 20 ezer forint közötti áron. Ez a teszt ugyanúgy alkalmas a betegségen átesettek és a beoltottak védettségi szintjének pontos megállapításához.

A lapnak nyilatkozó magánlaborosok megemlítették, hogy sokan türelmetlenek és túl korán mennek el a vizsgálatra, pedig azt

nem érdemes előbb elvégeztetni, mint a második oltást követő 10-12. nap.

Egyelőre még kevés tesztet végeztek el magánlaborokban ahhoz, hogy a nyilatkozók következtetést tudjanak levonni a Sinopharm hatásosságáról

A Kelen-Kórház nevű privát laborban viszont hónapok óta szisztematikusan figyelnek 55, Pfizerrel beoltott embert. Mind az 55-nél rendben termelődtek antitestek, a szintjük a negyedik hónap után kezdett csökkenni, a labor adataiból úgy tűnik, hogy hat hónap után lehet szükség újabb oltásra. De ez kicsi minta, nem pedig nagy, reprezentatív vizsgálat. (Forrás)

 

védett

5 thoughts on “10-20 ezerért azonnal megtudható, központilag talán ősszel vizsgálják, hogy védett-e a kínai vakcinával oltott!

  • Na és ezt mégis hogy kell elképzelni? Hogy az emberek a saját pénzükön teszteltessenek? A kormány (orbán és szíjjártó) rohangáltak ősz óta, hogy vakcinát szerezzenek, nekik nem kellett szakértő ehhez, hiszen ők mindenhez IS értenek.
    Sikerült megvenniük a kínai kétes hatékonyságú vakcinát háromszoros áron, amiből a fidesznyikek zsebébe ki tudja mennyi került. Mindezt azzal a jelszóval, hogy az emberek élete a tét. Hát, aki beoltatta magát ezzel, annak még most sem változott a helyzet, mert vagy védett, vagy nem. Ha a kormány/orbán megvették ezt a hatástalan izééét, most kutyakötelességük teszteltetni a kínaival oltott embereket. Ez az egész hajcihő visszájára sült el, és az egész vakcinavásárlás nem más, mint propaganda, amibe reményeink szerint belebuknak….

  • Minthogy a kínait leginkább az időseknek adták be, és az idősek általában nem éppen milliomosok, nem tartom valószínűnek, hogy sokan megcsináltatnák az ELISÁt. Az önkormányzatok vagy a gazdagok /Csányi, Tiborc, Mészáros, Lázár, Baldauf, Szíjj, Rogán/ persze segíthetnének anyagilag, minél több helyen elkészíttetni, hogy legyen legalább 1000 ellenőrzött, akkor többet tudnánk arról, hogy mennyire jó a kínai. Mert lehet, hogy nagyon. /Én őszintén ezt remélem./ És lehet, hogy nem annyira. Én addig mindenesetre csak azokat tekintem védettnek, akik Modernát vagy Pfizert kaptak, abból is 2 adagot, és az utolsó beadása óta eltelt 2 hét. Ez pedig – ha jól számolok – eddig kb. 500ezer fő. Nyitáshoz ménkű kevés!

  • Felháborítónak tartom, hogy fizettetni akarnak a tesztelésért,-hogy megtudhassák- a kínai vakcinával beoltott emberek ,-akkor most védettek vagy nem védettek?Pont azok,akiknek a legkevesebb pénz jut,de a legtöbbet költenek gyógyszerre,nyugdíjasok,krónikus betegek..-a pofátlanság csimborasszója!Majd ősszel esetleg ingyen..Azonnal és most !!!

  • Pingback:

  • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük