A kormány még nem, de a Honfoglalás 2000-es fiúk válaszoltak Budapestnek

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és az érintett kerület polgármestere, Baranyi Krisztina hétfőn megfogalmazták feltételeiket a kormány felé atlétikai stadion-ügyben. A Fidesznél még nem gondolták ki a választ, nem úgy a Honfoglalás 2000-nél.

A civil szervezet is feltételeket szab…

A Szilvásy György vezette Honfoglalás 2000 Egyesület eddig is a történések ütőerén tartotta kezét és megszólaltak, amikor szerintük a haza sorsa megkívánta:

Hétfőn este is közleményt adtak ki….

“Karácsony Gergely feltételeket szabott az atlétikai stadion megépítésével kapcsolatban. A civil szervezet is feltételeket szab a magyar adófizetők százezrei nevében is!

  • 1. A kormány ne engedjen Karácsonyék zsarolásának, ha nem lesz VB, nem lesz: a nagy vesztes Budapest.
  • 2. A kormány ne adjon pénzt a fővárosi vezetés kezébe (mert ellophatják). A pénzügyek intézése maradjon a kormány hatáskörében.
  • 3. A Főváros (az SZDSZ utódpártja a Momentum és más balliberális szervezetek) fizesse vissza az adófizetőknek (az államnak) a 4-es metró megépítésére szánt – és feltehetően ellopott – többlet milliárdokat, valamint, az EU által kiszabott büntetést. (A metró ügyben az Állami Számvevőszék több szabálytalanságra bukkant a 2007-es állami költségvetés végrehajtásának ellenőrzés során!)

Az atlétikai stadion, a VB nem csak a versenyek megrendezésére szolgál

Óriási külföldi vendégsereg érkezik hazánkba, itt költik el a pénzüket: a turizmus, a vállalkozók, a kereskedelem bevételhez jut, és…adót fizetnek, amelyből részesül az állam és a főváros is.

Nem utolsó sorban:

hírét viszik az utóbbi években megszépült,gyönyörű, fejlődött, biztonságos Budapestnek, hazánknak, ami az ide özönlő turisták révén, további bevételeket jelent. Ám Karácsonyék ehhez nem értenek, őket csak a kézpénz érdekli, hangsúlyozzuk: A KÉZPÉNZ!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük