Közlöny van róla! Ezentúl így számolják ki a nyugdíjunkat!

Elkészültek végre a 2022-es nyugdíjak meghatározásához szükséges legfrissebb szorzók – derül ki a friss Magyar Közlönyből. Az április 4-i számban világossá vált a valorizációs szorzókról szóló kormányrendelet, amelynek normál esetben már legkésőbb március 31-én meg kellett volna jelennie – számolt be róla hétfő este a Napi.hu.

Read more

Hatalmi (?) játszma Orbán két kedvenc minisztere között

Mindenki tudja, hogy Magyarországon egyetlen valós akarat létezik és ez Orbáné, mindenről ő dönt. Nem kivétel ebből a sorból a miniszterek jövője, pozíciója sem. így azután nem csoda, ha ezek közül a két „csúcs cica” felfelé dorombol, ám a maga szintjén fúj, harap karmol.

Read more

Magyar György: jogsértően titkolóznak a Covid-fertőzöttek települési szintű megoszlásáról?

A járványhelyzettel kapcsolatos „információkat az egészségkárosodás megelőzéséhez szükséges ismeretekkel kiegészítve nyilvánosságra kell hozni” – derül ki az egészségügy törvényből. Ennek része az is lenne, hogy megtudhassuk, a közvetlen lakókörnyezetünkben mekkora a fertőzés kockázata. Az illetékes hatóságok ezt nemigen akarják kiadni, pedig a pandéma megfékezéséhez ez alapvető információ lehetne. Inkább titkolóznak, veszélynek kitéve emberek sokaságát.

Read more

A sajtó az oka mindennek! – Türelem, sorstársaim! Vagy megússzuk a járványt, vagy betegek leszünk, vagy beoltottak és védettek

Kedves, tartalmas levelet kaptam kedden a Kormányzati Tájékoztatási Központtól. Tavaly év végi regisztrációm óta ez a hetedik, amelyet gépemben megőriztem. Valamennyi értékes tájékoztatást ad arról, hogy mi a nagy helyzet a hazai nemzeti oltási folyamatban.

Read more

Csak hiteles hírforrásból! – Oltásügyi eszmecsere a zöldségesnél – A vakcina, mint a politika-csinálás eszköze

A zöldséges a vevőket, a vevők a zöldségest hülyítik a maguk tévedhetetlen és autentikus információival vakcina-ügyben, és egymásnak sokan inkább hisznek, mint a szakértőknek. A hivatalos tájékoztatás évek óta olyannyira kusza, hazug és hiteltelen, hogy most, amikor a tények erejének kellene meggyőzőnek lenni, a szóbeszéd már többet számít.

Read more

Pin It on Pinterest