Hatalmi (?) játszma Orbán két kedvenc minisztere között

Mindenki tudja, hogy Magyarországon egyetlen valós akarat létezik és ez Orbáné, mindenről ő dönt. Nem kivétel ebből a sorból a miniszterek jövője, pozíciója sem. így azután nem csoda, ha ezek közül a két “csúcs cica” felfelé dorombol, ám a maga szintjén fúj, harap karmol.

Tovább

Magyar György: jogsértően titkolóznak a Covid-fertőzöttek települési szintű megoszlásáról?

A járványhelyzettel kapcsolatos „információkat az egészségkárosodás megelőzéséhez szükséges ismeretekkel kiegészítve nyilvánosságra kell hozni” – derül ki az egészségügy törvényből. Ennek része az is lenne, hogy megtudhassuk, a közvetlen lakókörnyezetünkben mekkora a fertőzés kockázata. Az illetékes hatóságok ezt nemigen akarják kiadni, pedig a pandéma megfékezéséhez ez alapvető információ lehetne. Inkább titkolóznak, veszélynek kitéve emberek sokaságát.

Tovább

A sajtó az oka mindennek! – Türelem, sorstársaim! Vagy megússzuk a járványt, vagy betegek leszünk, vagy beoltottak és védettek

Kedves, tartalmas levelet kaptam kedden a Kormányzati Tájékoztatási Központtól. Tavaly év végi regisztrációm óta ez a hetedik, amelyet gépemben megőriztem. Valamennyi értékes tájékoztatást ad arról, hogy mi a nagy helyzet a hazai nemzeti oltási folyamatban.

Tovább

Csak hiteles hírforrásból! – Oltásügyi eszmecsere a zöldségesnél – A vakcina, mint a politika-csinálás eszköze

A zöldséges a vevőket, a vevők a zöldségest hülyítik a maguk tévedhetetlen és autentikus információival vakcina-ügyben, és egymásnak sokan inkább hisznek, mint a szakértőknek. A hivatalos tájékoztatás évek óta olyannyira kusza, hazug és hiteltelen, hogy most, amikor a tények erejének kellene meggyőzőnek lenni, a szóbeszéd már többet számít.

Tovább

Zacher doktor, a “beszélőfej”: “45 év feletti, kövér, magasvérnyomásos, cukorbeteg férfiak 85%-a meghal, ha megkapja a koronavírust. Pont. Nem tudunk velük mit csinálni.”

Volt egyszer egy hibáival együtt is izgalmas, kiváló “beszélgetős” televíziós műsor, ami nem egy volt a sok “beszélőfejes”,  egyébként rádiós

Tovább

Újabb hisztériakeltés: ha le tudták fényképezni, akár le is lőhették volna Orbán Viktort….

Ahogy az várható volt, bedurvult a Fidesz-kampány.Ahelyett, hogy azon rágódnának, hogy miként engedheti meg magának egy ország miniszterelnöke, hogy “ajándékot” fogadjon el egy közbeszerzéseken tarolótól, arra mentek rá, hogy aki lefényképezte a repülőről leszálló első számú közszolgát, az “one zsinor” le is lőhette volna.

Tovább