Ezt biztosan nem tudta Gyurcsányról! Converse-ből 45-öst hord, -nagy láb, nagy.... cipő- Klárával külön utakon járnak, de van romantika, csók -tovább nem folytatta- és még mi minden! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ezt biztosan nem tudta Gyurcsányról! Converse-ből 45-öst hord, -nagy láb, nagy…. cipő- Klárával külön utakon járnak, de van romantika, csók -tovább nem folytatta- és még mi minden!

Gyurcsány Ferenc halad a korral, ugyan nem jár újságoshoz helyeskedni, de Ő sem veti meg a könnyű népszerűséget. Közösségi oldalára feltöltött “laza” videójában róla érdeklődők kérdéseire válaszol.

Hirdetés

Magyarország ex miniszterelnöke elárulta,

hányas cipőt hord, megosztotta követőivel, hogy szoktak-e otthon Klárával romantikázni, hogy mi jut -vagy nem- eszébe Németh Szilárd kopasz fejéről, amint a parlamentben sokat lát, hiszen előtte ül.

Az emojis plakátokról az jutott eszébe, hogy

“butítsuk az embereket, még jobban butítsuk, nehogy el kelljen olvasni egy mondatot (…)  ha lehet butítani egy országot, ebben fantasztikus eredmény ért el a kormány….”

A nyarat Kötcsén tervezi tölteni a Gyurcsány-Dobrev házaspár a gyerekekkel,

és tervben van egy hét Horvátország a barátokkal és családaikkal. Ott bérelnek egy hajót

“nem a Lady nem tudom micsodát…”

A benzinárakkal nagyjából van tisztában

“a dízel 500 forint körül van autópályákon”.

A “milyen gyerek voltál?” kérdésre válaszolva elmondta,

“rossz, mint az égető tűz – szokta mondani drága anyám, akivel nagyon szoros viszonyban voltunk. Imádtam és Ő meg engem. Nagyszájú, szemtelen, szófogadatlan, de mert jól tanultam, ezért minden balhén sikerült túllendülni.”

 

A hozzászólásokból szemezgettünk….

“Feribá’, ha esetleg megsem sikerul megnyerni a kovetkezo valasztasokat, akkor mi a terved? Meg 4 evig nyomjatok ezt a negativ cuccot, vagy mi lesz? El tudod engedni az orszag vezeteset, ha nem sikerul nyerni?”

“Hiteles vagy, főleg ha az egészségügyi helyzetet meg oldod! Az embereknek vissza kell adni a biztonság érzetét!”

“Holvan a cetnid az előre megírt válaszokkal, Ja,,, Neked arra nincs szükség. Nagyon jó, szimpatikus videó volt.”

“Bárki bármit mond, nekem ő a legszimpatikusabb, legközvetlenebb, ember. Aki meg tudja értetni magát, az emberek többségével, ő valóban az “ utca “ embere “ gratulálok”

“Meg náci emojit! Egy Angliában élő fiatal fiú ismerősömről ha megtudják magyar lenácizzák. Nem győz magyarázkodni hogy ő nem az !”

“Gyenge forint magas üzemanyag.,élelmiszer és építőanyag árak ez egyet jelent valamit elkurták nem kicsit nagyon…”

 

gyurcsány

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.