Herczeg Zoltán: Országteleragasztgatás – erre utalunk havonta százezreket….

Elgondolkozott már valaki azon, hogy a fidesz (fiatal demokraták, khmm..) miből tudja egymás után kétszer is fullra plakátolni az egész ország összes települését rottyra a hülye, idióta propagandájával? Állítsuk meg a bevándorlást? Üzenjük Brüsszelnek? Támogassuk orbán lőrinc programját? Milyen programját?

Hol itt a program?

Az a program, hogy minden egyes országteleragasztgatás alkalmával sok orbánközeli cég és seggnyaló hűbéres degeszre keresi magát. Rottyra! Ez maga a program. Gratula! Ugye övék az összes plakáthely, hirdetőoszlop, citylight, minden, megvették a tőlünk lopott simicskás pénzünkből, övéké a nyomdák, amiket megvettek a tőlünk lopott pénzünkből, övéké az emberek, akik ragasztgatnak, kifizetik őket szintén a mi adópénzünkből. Nyilvánvalóan minden tétel háromszor, ötször túl van árazva minden szinten, minden melónál, minden alkalommal.

Mittudomén kerül egy akció országosan ténylegesen 3 milliárdba (sok ezer vagy tízezer szemétkupac, valaha fa volt papír ára, rajta narancs színű hülyeség, hazugság, végeredményben környezetszennyező hulladék), de számlán ugyanez 9 milliárd, hopp, valakik kurva gyorsan kerestek 6 milliárdot ezzel a gennyes melóval. Senkinek nem hiányzik, mindenki benne van, mindenki örül, a hülye szavazó pláne, mert megállítjuk a bevándorlást, és üzenjük Brüsszelnek, támogatjuk mészáros viktor programját: a szemetelést giga vagyonokért. És akkor két hét múlva kezdik elölről, tele az újabb narancs hülyeséggel az egész ország, újabb 6 milliárd tűnt el nyomtalanul két hét alatt, újabb úri vadászkastélyok nőnek ki a Földből hirtelen úszómedencéstől.

Szél Bernadett feljelentést tett a “plakátkampány” kiötlője ellen, erre behívták a Gyorskocsiba….

Na most: a pártoknak itthon az állami partfinanszírozásból van pénzük,

ill. az elhanyagolható tagdíjbefizetésekből. Ez összesen évi néhány száz millió, ha sok parlamenti fajankó ül a székben, mert hogy kvóta alapú. Mittudomén, 500 millió kb. a fideszé évente. Slussz! A kérdés: hogy jut néhány száz millióból többször sok tíz milliárdos plakátolásra, környezetszennyezésre, gennyes meggazdagodásra? Ezt a matematikai gordiuszi csomót maga Einstein se tudná feloldani, pedig vélhetően okosabb, mint mészáros lőrinc, így mint Mark Zuckerberg.

Marad a válasz: a mi állami adópénzeinkből gennyesednek ezek

De tényleg, mi erre fizetünk? Arra adózunk? Erre utalunk havonta száz és száz ezreket? Miközben emberek ezreit lakoltatják ki, tesznek utcára? Bemehetsz meghalni egy kórházba, esetleg vihetsz hozzá wc papírt? Hülye gyerekeket nevelnek az iskolák utódainkból a kinevezett káderekkel meg turulos nemzeti alaptantervvel? Egy palkovics csicskáztatja a Tudományos Akadémiát? Nemzeti divatügynökség kaviárral meg pezsgővel 2 milliárdért? Erre adóztok emberek? Erre fizettek? A kib… bullshitre??? A semmire? Plakátra? Miközben 600.000 magyar VÁNDOROLT KI, LETT MIGRÁNS ODAKINT, mert itthon szarba se nézik??? Hol van ilyenkor az az Állami Számvevőszék, amely a Jobbikot a tavalyi választás előtt 500.000.000-ra, azaz 500 MIILLIÓRA büntette tiltott pártfinanszírozás miatt? HOL VAGY ILYENKOR ÁSZ????

Na ha van ember, aki elgondolkozott már ezen, és kinyílik a bicska a zsebében,

az jelentkezhet nálam most tényleges aktivitásra, valós akcióra. Ne csak kérdezzétek, Zoli, miben tudunk segíteni, szólj, ha bármiben, jövünk, csináljuk, hát most szólok! Tettre fel barátaim, harcostársaim, mozgalmárok, lendüljünk mi is akcióba, mutassuk meg, hogy nem kérünk a hülyeségből, elég volt, állítsuk meg a tébolyt, üzenjünk mi is Brüsszelnek! Mindenkinek válaszolok egyesével, személyesen, ha keres, megtalál.

Elég a szavakból, cselekedjünk, míg van alattunk Haza, míg el nem lopják az egészet alólunk! Nincs sok időnk. Ezek épp most is lopnak! Tőlünk. Tőled. Tőlem.

Forrás

Kapcsolódó

Márki-Zay: Nem csak gyűlöletből születhet óriásplakát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük