Kerítésen innenKiemelt hírek

Jakab Péter sze@uális élete nem közügy, de a kormánymédia arcátlan mélysége igen! – Ne engedjük rettegtetni magunkat!

Jakab Péter sze@uális élete nem közügy, de a kormánymédia arcátlan mélysége igen! - Ne engedjük rettegtetni magunkat!

Semmi közünk ahhoz, -még akkor sem, ha a kormánynak ez jelen esetben nem szimpi- hogy melyik politikusra 0-24-ben ráállított “fotóművész” mit kap lencsevégre, amíg az nem érinti a köz pénzét. Biztosan lesznek “csámcsogók”, ha napvilágra kerül némi pikánsnak látszó részlet, de mivel sokan hasonlóképp viselkednek, így nem hagy mély nyomot a megcélzott közönségben, arra pedig teljesen alkalmatlan Magyarországon, hogy ez okból ne szavazzanak rá, ha eljön az idő. 

L’art pour l’art genyóság

A Bors hétfőn fotókat is közölt arról, ahogy Jakab és a kabinetfőnöke egyszerre távoznak egy házból, és még csak nem is sejtetve, hanem egyértelműen kimondva írták meg, hogy

„a Jobbik elnöke hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten egy, feleségénél sokkal fiatalabb nővel, és ezzel nemcsak családját, a feleségét, de pártját is kínos helyzetbe hozta”.

A Fidesz-közeli médiabirodalom az elmúlt napokban több anyaggal is támadta Jakabot, azt állították, hogy a politikus másnak adja ki a lakását, amit az Országgyűlés Hivatala a számára bérel, illetve azt is állították, hogy ingatlanbirodalmat halmozott fel. Jakab a cikkek miatt feljelentéseket tett.

“Vajon mikor leszek a Fidesz-média szerint gyilkos?

  • Múlt héten leírták, hogy másnak adom ki a lakásomat, amit az Országgyűlés Hivatala bérel nekem. Perelek.
  • Aztán leírták, hogy ingatlanbirodalmam van, mert a rokonaim lakásban laknak, és nem az utcán. Perelek.
  • Ma leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel.

A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint. (A félreértések elkerülése végett: a virágot nem a kabinetfőnökömnek adtam, hanem egy polgármesternek vittem)”

Tovább is van….

Úgy tűnik, a “megrendelő” nem elégedett meg holmi fotók bemutatásával, egy össze-vissza vagdosott videófelvételt is a köz elé tárt a vadhajtasok.hu-n. A több napig, feltehetően váltásban Jakabot követő videós végtermékét -több nap forgatási anyagát- nem találhatták elég ütősnek, ezért picit manipulálva tették közzé.

Kérdés, hogy kinek és honnan volt annyi, a célszemély megfigyelésére szánt pénze, eszköze, hogy megfinanszírozza a Jobbik-elnök kukkolását?

Ezzel még nem volt vége az ügynek, Jakab Pétert kormánypárti propagandisták várták annál az épületnél, ahol feltételezett pásztorórái zajlanak.

A Jobbik elnöke nem igazán hagyta szóhoz jutni a riportert, csak jól beolvasott neki:

Ki a következő?

Ha az a fidesz által tisztának és erkölcsösnek nevezett kormánykampány célja, hogy beparáztassa mindazokat, akik ellenlábasai lehetnek, vagy csak kinyilvánítják, hogy nem értenek egyet a regnáló működésével, akkor jelentem, lehet, hogy párak száját be lehet így fogni, de a “választás magányéban” -mint Lúdas Matyi- sokszorosan hálálják majd meg a kormánynak a szorongásban töltött időt.

Kapcsolódó

Akikre eddig kilőtték a muníciót….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ne feledjük, minden kormány-“kilövés” közmilliókat, némelyik közmilliárdot emészt fel!

 

Jakab Péter sze@uális élete nem közügy, de a kormánymédia arcátlan mélysége igen! - Ne engedjük rettegtetni magunkat!

Comments (1)

  1. […] Hétfőn a teljes kormány-média célkeresztjében Jakab Péter, a Jobbik elnöke volt, -minden bizonnyal ez kitart még pár napig- akiről kompromittálónak szánt fotók, majd össze-vissza szabdalt videófelvétel látott napvilágot a több műszakban ráállított megfigyelőcsapatnak köszönhetően, feltehetően az Ön kontójára. […]

Szólj hozzá!