Budapesti hétköznapokKiemelt hírek

Orbánikum! Egy álarcos alak állítása tartja lázban az országot, miközben unokáink kontójára eladósodunk és arat a Covid!

Orbánikum! Egy álarcos alak állítása tartja lázban az országot, miközben unokáink kontójára eladósodunk és arat a Covid!

Álljunk meg egy percre és gondolkodjunk! Egy név- és arcnélküli pasas előre megírt forgatókönyv szerint napi rendszerességgel bedob egy klipet, amiben állításokat közöl ellenőrizhetetlen hangfelvételekre hivatkozva, majd erre alapozva magukat “komoly” orgánumoknak tekintettek botrányt kiáltanak. Nem jutott még senki eszébe, hogy miért nem a rendőrséghez fordult fent megnevezni nem tudott “mélytorok”?

Ha péntek, akkor új Anonymus-klip

Újabb hangfelvétel cáfolja Karácsonyék korábbi állítását: a főváros politikai döntéshozatala még 2021 májusában is a Városháza eladása mellett lehetett. Korábban Karácsonyék azt mondták, 2020 novemberében elvetették az ötletet. A főváros értékesítené a Városháza telkének jelentős részét, valamint az épületeket, a terület maradék részén pedig egy új épületet húzna fel a városvezetés számára – ez derüli ki egy pénteken kiszivárgott hangfelvételből

– írta a mandiner.hu. Ez az alap:

Karácsony levele

Karácsony Gergely levelet írt a miniszterelnöknek, amiben felszólítja, hogy ne blicceljen a kormány és fizesse ki a közösségi közlekedés normatív támogatását a Fővárosi Önkormányzatnak, ami 12 milliárd forintos összeg. A főpolgármester sajtótájékoztatóján elmondta, ez egy viszonylag kis tétel, de fontos része a kiszámítható finanszírozásnak.

Ha valaki nem fizet az utazásért, megbüntetik. A kormány is elblicceli a maga által hozott törvényeket, a közösségi közlekedési rendszer tönkretételén dolgozik. Ugyanúgy bliccel és meg kell büntetni, ha máskor nem, akkor jövő áprilisban a választásokon

– mondta. Szerint Orbán Viktor a saját szavát szegte meg, és Karácsony annak fényében követeli a 12 milliárd forintot, hogy a Fővárosi Önkormányzat minden hónapban kifizeti a maga részét a közösségi közlekedésre vonatkozóan.

Gyakran keresnek botrány a főváros körül, meglep, hogy ezeket a botrányokat nem veszik észre. Ennek az épületnek az eladásáról beszélnek, ami természetesen nem igaz, miközben az iparűzési adó elvonása és a közösségi közlekedés 12 milliárd forintos normatív támogatása akkora tétel, amit az épület képvisel

– magyarázta. Tarlós István idején szerinte ez a pénz az év ezen szakaszában már megérkezett a Fővárosi Önkormányzathoz, és nagyon remélik, hogy hamarosan pótolja a kormány ezt az elmaradását.

Frissítés!

Budai Gyula, minden idők nagy “pervesztője” feljelentést tett! A fideszes országgyűlési képviselő

befolyással üzérkedés gyanúja miatt feljelentést tett egy fővárosi ingatlan értékesítése miatt, amelyre a Városháza tervezett eladásával kapcsolatos sajtóhírek nyomán derült fény.

A kormánypárti képviselő az MTI-nek pénteken elmondta:

a sajtóban a napokban jelent meg egy titokban rögzített felvétel, amelyen két férfi egy fővárosi telek megszerzéséről beszél.

Hozzátette: a sajtó feltárta, hogy a XII. kerületben egy ipari területről van szó, amelyet Grébics Ingatlan Zrt. vásárolt meg bruttó 101 millió forintért a Fővárosi Önkormányzattól. Budai Gyula közölte:

a hangfelvétel és a sajtóban megjelent információk alapján megalapozott a gyanú, hogy az ismeretlen tettesek hivatalos személyt befolyásoltak, amikor elmentek a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. épületébe és ott megállapodtak egy ott dolgozó ügyintézővel, hogy segítsen megnyerni egy pályázatot, valamint ezért a segítségért két millió forint “előleget” is elkértek.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A képviselő ezért befolyással üzérkedés megalapozott gyanúja miatt a Nemzeti Nyomozó Irodánál feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Budai Gyula beszámolt arról is:

a feljelentéséhez csatolta az ügyben napvilágot látott sajtóhíreket is, amelyek szerint a feljelentésben szereplő ingatlan adásvételében fontos szerepet játszott az a Berki Zsolt, akinek a neve a Városháza feltételezett eladásával kapcsolatban is szóba került. (forrás)

 

Álljunk meg egy percre és gondolkodjunk! Egy név- és arcnélküli pasas előre megírt forgatókönyv szerint napi rendszerességgel bedob egy klipet, amiben állításokat közöl ellenőrizhetetlen hangfelvételekre hivatkozva, majd erre alapozva magukat "komoly" orgánumoknak tekintettek botrányt kiáltanak. Nem jutott még senki eszébe, hogy miért nem a rendőrséghez fordult fent megnevezni nem tudott "mélytorok"?

About Author

Szólj hozzá!